Η  Ίντερ Μαϊάμι θέλει τον Μόντριτς

Λούκα Μόντριτς

i

©twitter/FabrizioRomano

Η Ίντερ Μαϊάμι θέλει τον Μόντριτς

Μαρία Δαλιάνη • 10:43 - 25.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:14 - 14.08.2024

Ο Λούκα Μόντριτς μπορεί να ανανέωσε για ακόμα ένα χρόνο το συμβόλαιο του με την Ρεάλ Μαδρίτης όμως δεν αποκλείεται ο Κροάτης τον χειμώνα να γίνει συμπαίκτης με τον Λιονέλ Μέσι.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε το όνομα του Λούκα Μόντριτς είχε ακουστεί για την Αλ Νασρ ωστόσο ο Κροάτης διεθνής προτίμησε να παραμείνει στην Ρεάλ Μαδρίτης παρά να μετακομίσει στην Σαουδική Αραβία και πλέον συμπληρώνει μία δωδεκαετία με τα χρώματα των «μερένγκες»

Ο Κροάτης έχει κατακτήσει συνολικά 23 τρόπαια εκ των οποίων πέντε Champions League, τρία πρωταθλήματα και δύο κύπελλα Ισπανίας ενώ έχει καταγράψει 488 εμφανίσεις με την φανέλα της «βασίλισσας».

Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης ωστόσο φαίνεται να μην είναι ευχαριστημένος από τον χρόνο συμμετοχής που έχει πάρει μέχρι στιγμής την φετινή σεζόν και οι φήμες για μία ενδεχόμενη αποχώρηση του έχουν αρχίσει και φουντώνουν.

Ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο Μόντριτς έχει ζητήσει ήδη από τον ατζέντη του να βρει νέα ομάδα με την Ίντερ Μαϊάμι να έχει προσεγγίζει ήδη τον παίκτη για να τον κάνει δικό της αν όχι την μεταγραφική περίοδο του Γενάρη το καλοκαίρι του 2024 και να αγωνιστεί συμπαίκτης με τον Λιονέλ Μέσι.