Μόντριτς: Έριξε άκυρο στην πρόταση - μαμούθ της  Αλ Νασρ και παραμένει «βασιλιάς» (pic)
i

Λούκα Μόντριτς/ ©Twitter

Μόντριτς: Έριξε άκυρο στην πρόταση - μαμούθ της Αλ Νασρ και παραμένει «βασιλιάς» (pic)

Ελένη Ανδρικοπούλου 08:38 - 02.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:51 - 20.08.2024

Ο Λούκα Μόντριτς έδειξε ακόμη μία φορά πως είναι πιστός στη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς απέρριψε «χρυσή» πρόταση της Αλ Νασρ.

Στις 30 Δεκεμβρίου 2022 η Αλ Νασρ ανακοίνωσε την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο. «Αυτή η συμφωνία είναι κάτι περισσότερο από τη σύνταξη ενός νέου ιστορικού κεφαλαίου. Αυτός ο παίκτης είναι παράδειγμα για όλους τους αθλητές και τη νεολαία στον κόσμο και με την παρουσία του στην Al-Nassr θα προχωρήσουμε για να πετύχουμε περισσότερες επιτυχίες για τον σύλλογο και τον αθλητισμό της Σαουδικής Αραβίας, και για τις επόμενες γενιές», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του προέδρου της Αλ Νασρ, Μουσλί Αλ-Μουαμάρ. 

Όπως αποκαλύπτει η Marca, οι Σαουδάραβες ήθελαν να ρίξουν μία ακόμα «βόμβα» μετά από τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο. Η Αλ Νασρ πλησίασε τον Λούκα Μόντριτς και του πρόσφερε ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο. Ο Κροάτης μέσος, όμως αρνήθηκε την πρόταση αφού θέλει να μείνει στην Ρεάλ Μαδρίτης για ακόμη μια σεζόν. 

Το τρέχον συμβόλαιο του Λούκα Μόντριτς με τη «Βασίλισσα» έχει διάρκεια μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι, ωστόσο οι Μαδριλένοι έχουν καταθέσει πρόταση ανανέωσης στον Κροάτη «μαέστρο» για ακόμη μια σεζόν. Ο Μόντριτς είναι σύμφωνος στο να επεκτείνει την συνεργασία του με τους «μερένχες», αφού θέλει να αγωνιστεί για ακόμη ένα χρόνο σε υψηλό επίπεδο και το καλοκαίρι του 2024 θα σκεφτεί το μέλλον του. Πάντως, ο 37χρονος μέσος δεν έκλεισε τελείως την πόρτα στην Αλ Νασρ, καθώς όπως αναφέρει η Marca, ο Μόντριτς θα είναι σε θέση να ακούσει νέα πρόταση το καλοκαίρι του 2024.