Μοράτα: «Eίδα δύο ντέρμπι κρυφά - Θέλω να νικήσω την Ίντερ»

Άλβαρο Μοράτα

i

©PrtScr

Μοράτα: «Eίδα δύο ντέρμπι κρυφά - Θέλω να νικήσω την Ίντερ»

Νεφέλη Μπισμπίκη 18:30 - 06.09.2024

Ο Άλβαρο Μοράτα είναι πλέον μέλος της Μίλαν, αλλά πριν γίνει αυτό, αποκάλυψε πως έχει παρακολουθήσει κρυφά από κοντά ντέρμπι των «ροσονέρι», με καπέλο και μαύρα γυαλιά για να μην τον αναγνωρίσουν.

«Δεν είναι κατασκοπία, είναι πάθος», τονίζει ο Άλβαρο Μοράτα, ο οποίος έχει μπει κάποιες φορές στο Σαν Σίρο για να παρακολουθήσει την νέα του ομάδα ως φίλαθλος. Όχι βέβαια ως οποιοσδήποτε φίλαθλος, αφού φόρεσε γυαλιά και καπέλο για να μην γίνει αντιληπτός από τον κόσμο. Η Μίλαν την ερχόμενη εβδομάδα θα βρει μπροστά της την Λίβερπουλ, στο πλαίσιο του Champions League, αλλά εκεί που επικεντρώνεται ο Μοράτα, είναι το πρωτάθλημα και το ματς με την Ίντερ.

«Ανυπομονώ να παίξω στο ντέρμπι. Τώρα μπορώ να το πω για πρώτη φορά: Ήρθα στο Σαν Σίρο για να δω ένα-δυο ντέρμπι ως οπαδός, με το καπέλο και τα μαύρα γυαλιά μου, δεν με πρόσεξε κανείς. Ήθελα να αναπνεύσω αυτή την ατμόσφαιρα. Ακόμη και απ' έξω αντιλαμβάνεσαι πόσο αξίζει αυτός ο αγώνας, ανυπομονώ να δοκιμάσω την εμπειρία του να σκοράρεις σε ένα ντέρμπι και να το κερδίσω, για να κάνω τους οπαδούς της Μίλαν να αισθάνονται περήφανοι».

Ο Μοράτα υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με την Μίλαν το καλοκαίρι, αλλά οι «ροσονέρι» φαίνεται πως δεν έχουν ξεκινήσει ιδανικά την σεζόν, συγκεντρώνοντας μόνο δύο βαθμούς, αλλά ο 31χρονος Ισπανός δεν χάνει τις ελπίδες του. Το ντέρμπι του Μιλάνο, θα πραγματοποιηθεί στις 22/9, ανάμεσα σε Ίντερ και Μίλαν και σύμφωνα με τον αρχηγό της Εθνικής Ισπανίας, πρόκειται για ένα ιδιαίτερα πολύπλοκο παιχνίδι.

«Η Ίντερ είναι πολύ ανταγωνιστική, έχει μεγάλη ομάδα. πρέπει να παίξεις με την καρδιά σου. Τεχνικά μπορείς επίσης να χάσεις μια πάσα ή μια ευκαιρία, αλλά πρέπει να τα δώσεις όλα, πρέπει να πεινάς, δεν μπορείς να κάνεις λάθη».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!