Ο Μοράτα εκρήγνυται: «Σας ευχαριστώ που παραβιάσατε την ιδιωτικότητά μου»

Ο Άλβαρο Μοράτα με τη Μίλαν - Φωτ. IMAGO

Ο Μοράτα εκρήγνυται: «Σας ευχαριστώ που παραβιάσατε την ιδιωτικότητά μου»

Κώστας Τόπας 11:23 - 04.10.2024 / Ανανεώθηκε: 11:23 - 04.10.2024

Ο Ισπανός επιθετικός της Μίλαν, Άλβαρο Μοράτα εξερράγη στα κοινωνικά δίκτυα μετά από μια ανακοίνωση του δημάρχου της Κορμπέτα.

Ο Άλβαρο Μοράτα έχει αρχίσει και βρίσκει τα πατήματά του στη Μίλαν. Ο Ισπανός επιθετικός έφυγε από την Ατλέτικο Μαδρίτης αυτό το καλοκαίρι για να υπογράψει στους «ροσονέρι», όπου έγινε δεκτός ως πραγματικός αστέρας. Προς το παρόν, έχει ήδη καταφέρει να βρει δίχτυα σε δύο ματς και, σιγά-σιγά, προσαρμόζεται περισσότερο σε αυτό που του ζητά ο προπονητής του, Πάουλο Φονσένκα.

Ωστόσο, εκτός γηπέδου, τα πράγματα δεν πάνε τόσο καλά γι' αυτόν. Ο Μοράτα ανακοίνωσε πριν από λίγες εβδομάδες τον χωρισμό του με την Άλις Καμπέγιο μετά από οκτώ χρόνια και με τέσσερα παιδιά μαζί. Μετά τον χωρισμό τους, ο Ισπανός φορ αποφάσισε ότι επρόκειτο να μετακομίσει στην Κορμπέτα, μια μικρή πόλη που βρίσκεται πολύ κοντά στο Μιλάνο.

«Συναγερμός» στο Μιλάνο: Ηγετικά μέλη ultras της Ίντερ και της Μίλαν συνελήφθησαν για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης
SERIE A

11:39 - 30.09.2024

«Συναγερμός» στο Μιλάνο: Ηγετικά μέλη ultras της Ίντερ και της Μίλαν συνελήφθησαν για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης

Από το πρωί της Δευτέρας (30/09) οι ιταλικές Αρχές έχουν προχωρήσει στη σύλληψη 19 μελών των ultras των Ίντερ και Μίλαν, που συνδέονται με με το οργανωμένο έγκλημα και ερευνώνται για τη συμμετοχή τους στην ιταλική μαφία.

«Ο πρωταθλητής Άλβαρο Μοράτα είναι ο νέος συμπολίτης μας», δήλωσε ο Μάρκο Μπαλαρίνι, δήμαρχος αυτής της πόλης.

Μια ανακοίνωση που δεν άρεσε καθόλου στον επιθετικό της Μίλαν, ο οποίος αποφάσισε ακόμη και να αλλάξει σχέδια εξαιτίας αυτού. «Αγαπητέ κύριε Δήμαρχε, σας ευχαριστώ που παραβιάσατε την ιδιωτικότητά μου. Ευτυχώς, δεν κατέχω αγαθά αξίας, ο μόνος θησαυρός είναι τα παιδιά μου, των οποίων η ασφάλεια έχει διαταραχθεί από αυτήν», είπε μέσω ενός story στο Instagram.

«Νόμιζα ότι ο δήμος της Κορμπέτα θα μπορούσε να μου εγγυηθεί κάποια ιδιωτικότητα, αλλά αναγκάζομαι να μετακομίσω αμέσως χάρη στην αδυναμία του να χρησιμοποιήσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να προστατεύσει τους πολίτες του», κατέληξε.