Μορόν: «Ο Αρης μου έκανε πρόταση, είμαι ικανοποιημένος εδώ και την συζητάμε με τον πρόεδρο»

Μορόν: «Ο Αρης μου έκανε πρόταση, είμαι ικανοποιημένος εδώ και την συζητάμε με τον πρόεδρο»

Αλέξης Σαββόπουλος 23:10 - 05.10.2024 / Ανανεώθηκε: 23:14 - 05.10.2024

Τι δήλωσε ο σκόρερ του Άρη για την πρόταση ανανέωσης που έχει στα χέρια του από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του Άρη κόντρα στη Λαμία, Λόρεν Μορόν μίλησε μετά τον αγώνα για το θέμα του νέου του συμβολαίου και παραδέχτηκε πως το καλοκαίρι ίσως δεν ήταν το μυαλό του στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Μορόν, χάρισε με τα δυο γκολ που σημείωσε μια ακόμη νίκη στον Αρη και παρότι το απολαμβάνει να είναι αυτός που ορίζει τα παιχνίδια, έδειξε και απόλυτα προσγειωμένος: «Ο τίτλος αυτός, μου φαίνεται όμορφος. Θα ήθελα πάρα πολύ ο Αρης να κάνει ένα βήμα παραπάνω αυτή την νέα σεζόν. Σε επίπεδο προσωπικό, είμαι πολύ ικανοποιημένος για τα γκολ, αλλά το πιο σημαντικό είναι η ομάδα. Όταν δεν είμαι εγώ που μπορώ να βοηθήσω, ευτυχώς υπάρχουν άλλοι παίκτες με ποιότητα να βοηθήσουν, όπως ο Μάνου».

Για το ότι μαζί με τον Μάνου είναι ο… ψηλός και ο κοντός για τον Αρη, προσφέροντας βοήθειες: «Το να είμαι πιο ψηλός από τον Μάνου είναι εύκολο. Έχουμε κάνει ένα καλό δίδυμο, αλλά έχουν συνεισφέρει και οι νέοι παίκτες που ήρθαν. Αποδεικνύουν το ταλέντο που έχουν. Ως ομάδα θα πρέπει να διορθώνουμε τα λάθη μας, στο δεύτερο ημίχρονο δεν θα πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι με τον εαυτό μας…”.

Για τα 27 γκολ του με τον Άρη: «Ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι. Ίσως κι εγώ να μην είχα το μυαλό μου εδώ στο Κλ. Βικελίδης… Αλλά, όταν κάποιος επικεντρώνεται και είναι επαγγελματίας, σίγουρα οι καρποί φαίνονται μέσα στο γήπεδο. Έχω εμπειρία κάθε καλοκαίρι να συμβαίνουν τέτοια πράγματα, είτε για το καλύτερο, είτε για το χειρότερο».

Για την παρουσία του στον Άρη και αν έχει αποφασίσει αν πει το “ναι” στην πρόταση του είπε: «Έχω ένα χρόνο συμβόλαιο και θα το τιμήσω. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την ομάδα, με τον κόσμο και με την πόλη. Είμαι πολύ ήρεμος και με στόχο να βελτιώσω το παιχνίδι μου. Έχω ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο. Προς το παρόν μένω εδώ. Ο Αρης μου έχει κάνει πρόταση, μιλάμε με τον Πρόεδρο και κάνουμε συζητήσεις. Υπάρχει χρόνος για τις διαπραγματεύσεις, δεν νομίζω να είναι κάτι σύντομο».