«Η Κάντιθ τσεκάρει τον Λορέν Μορόν, αλλά αυτός δεν ενθουσιάζεται με τη... La Liga 2»

Λορέν Μορόν

i

© Intime

«Η Κάντιθ τσεκάρει τον Λορέν Μορόν, αλλά αυτός δεν ενθουσιάζεται με τη... La Liga 2»

Ο Λορέν Μορόν βρίσκεται στη λίστα της Κάντιθ σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Ισπανίας.

Ο Λορέν Μορόν αποτέλεσε δίχως αμφιβολία τον μεγάλο πρωταγωνιστή του Άρη τη φετινή σεζόν, η οποία ολοκληρώθηκε με άδοξο τρόπο για τους Θεσσαλονικείς. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου τερμάτισε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα των playoffs, έχασε το ευρωπαϊκό εισιτήριο και γνώρισε την ήττα στον τελικό Κυπέλλου Betsson από τον Παναθηναϊκό, όμως ο Ισπανός φορ κατάφερε να «κλέψει» την παράσταση.

Ο ίδιος μέτρησε συνολικά 21 γκολ και τέσσερις ασίστ σε 45 ματς σε όλες τις διοργανώσεις κι όπως είναι λογικό, οι εντυπωσιακές του επιδόσεις δεν πέρασαν απαρατήρητες.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ισπανική ιστοσελίδα «El Mira», η Κάντιθ τσεκάρει την περίπτωση του Μορόν, ωστόσο ο ταλαντούχος επιθετικός δεν ενθουσιάζεται με την ιδέα να αγωνιστεί στη La Liga 2.

«Ο Μορόν έκανε ένα βήμα προς τα πίσω (φεύγοντας από την Μπέτις), φρόντισε όμως να είναι έτοιμος για να κάνει δύο βήματα προς τα εμπρός. Είχε φανταστική χρονιά στην Ελλάδα, έχει συμβόλαιο γι’ ακόμη έναν χρόνο στον Άρη αλλά δεν αποκλείεται να παραχωρηθεί στη μεταγραφική περίοδο. Πολλές ισπανικές ομάδες έχουν ενδιαφέρον για τον Λορέν και ένα από αυτά είναι η Κάντιθ…

Είναι εξάλλου αναγνωρίσιμος παίκτης ο οποίος γνωρίζει άριστα το ισπανικό ποδόσφαιρο. Ωστόσο, ο Μορόν δεν δείχνει πρόθυμος να παίξει στη δεύτερη κατηγορία αλλά θέλει την πρώτη (La Liga). Αυτός είναι και ο λόγος που δεν δείχνει να μην έχει πειστεί για την Κάντιθ», αναφέρει μεταξύ άλλων το σχετικό δημοσίευμα.

Λορέν Μορόν: «Ο πολεμιστής που έφτασε στον Όλυμπο»

Πριν μερικά 24ωρα, η ισπανική εφημερίδα «Sport» αναφέρθηκε στον Μορόν, τον οποίο χαρακτήρισε ως «πολεμιστή που έφτασε στον ελληνικό Όλυμπο».

Σταύρος Μάνταλος: «Η Φραπάρ σφύριξε ό,τι είδε, δεν νομίζω να έχει και πιο κάτω για το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Σταύρος Μάνταλος: «Η Φραπάρ σφύριξε ό,τι είδε, δεν νομίζω να έχει και πιο κάτω για το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Σταύρος Μάνταλος μίλησε για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος Betsson και όλα όσα συνέβησαν με την Στεφανί Φραπάρ.

«Ο πολεμιστής που έφτασε στον ελληνικό Όλυμπο. Το περασμένο καλοκαίρι χώρισε με την Μπέτις και μπήκε στην ελληνική περιπέτεια με τον Άρη. Στον σύλλογο που ο Νίκος Γκάλης έγραψε ιστορία στο μπασκετικό τμήμα, ο Λόρεν Μορόν δικαίωσε τον εαυτό του σε ηλικία 30 ετών με 20 γκολ που τον έκαναν πρώτο σκόρερ στην Ελληνική Super League, τρία περισσότερα από τον Μαροκινό Αγιούμπ Ελ Κάαμπι (Ολυμπιακός).Ο Άρης τερμάτισε πέμπτος κι αυτό το Σάββατο αντιμετώπισε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας τον Παναθηναϊκό. Ο Λόρεν υπέγραψε μέχρι το 2025 και τώρα έφτασε στον Όλυμπο».