Άρης: Το μεταγραφικό παιχνίδι για τον Μορόν… μόλις άρχισε

Μορόν

i

©intime

Άρης: Το μεταγραφικό παιχνίδι για τον Μορόν… μόλις άρχισε

Αλέξης Σαββόπουλος 10:52 - 02.06.2024 / Ανανεώθηκε: 10:56 - 02.06.2024

Θερμό αναμένεται να είναι το καλοκαίρι για τον 30χρονο επιθετικό του Άρη που μπήκε ξανά στο… μάτι ομάδων από την πατρίδα του. Τα τρία εκατ. της Κάντιθ, η Χετάφε και η προοπτικής της Σαουδικής Αραβίας.

Καθημερινά είναι πλέον τα δημοσιεύματα στην Ισπανία για τον Λόρεν Μορόν που μετά την εντυπωσιακή του χρονιά στον Άρη, έχει ξανά hot όνομα στην πατρίδα του. Η ιστοσελίδα portalcadista πήρε… σκυτάλη στο θέμα της μεταγραφολογίας του Μορόν αναφέροντας πως η ισπανική Κάντιθ θα προσφέρει 3 εκατ. ευρώ για να πάρει τα δικαιώματά του, στοχεύοντας στο να υπογράψει συμβόλαιο μαζί του για έναν χρόνο.

Χαρακτηριστικά το δημοσίευμα αναφέρει: «Ο Ισπανός επιθετικός Λόρεν Μορόν θα μπορούσε να είναι στο δρόμο του να γίνει νέος παίκτης της Κάντιθ, σύμφωνα με φήμες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα και που αναφέρουν πιθανή μεταγραφή παίκτη, για το ποσό 3 εκατομμυρίων ευρώ και με συμβόλαιο μέχρι το 2025. Την ίδια ώρα βέβαια που το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή τονίζει πως αν επιστρέψει στην Ισπανία, τότε θα είναι για ομάδα πρώτης κατηγορίας. Η Κάντιθ φέτος υποβιβάστηκε στη δεύτερη».

Σύμφωνα με πληροφορίες το όνομα του Μορόν βρίσκεται ήδη στις λίστες ομάδων και της LaLiga. Η Χετάφε για παράδειγμα είναι μια από αυτές που παρακολουθεί ζεστά την περίπτωσή του. Ο Μορόν θα συζητούσε σίγουρα την προοπτική να επιστρέψει στην 1η κατηγορία του Ισπανικού πρωταθλήματος, με τους δικούς του όμως όρους και σίγουρα με χρήματα, σε καμία περίπτωση λιγότερα από το 1,2 που έπαιρνε στη Μπέτις. Και επειδή, ως Ίβηρας, γνωρίζει καλά τα οικονομικά δεδομένα στην πατρίδα του, έχει ως πρώτη προτεραιότητα να βρει ένα συμβόλαιο σε χώρες όπως το Κατάρ, η Σαουδική Αραβία κτλ. Σε πρωταθλήματα δηλαδή που θα κάλυπταν πιο εύκολα τα οικονομικά του θέλω.

Από την εξίσωση φυσικά δεν μπορεί να βγει και ο Αρης που έχει συμβόλαιο μαζί του και για την επόμενη σεζόν. Με χρήματα, πολύ λιγότερα από την αξία του, ειδικά έπειτα από τη χρονιά που έκανε. Αυτός είναι και ο λόγος που η ομάδα της Θεσσαλονίκης, δεν θέλει να του σταθεί εμπόδιο, εφόσον έρθει κάποια πρόταση που καλύπτει και τις δικές της απαιτήσεις.

Ποιες μπορεί να είναι αυτές; Σίγουρα όχι τα 3εκ ευρώ που φέρεται να προσφέρει η Κάντιθ ή η Χετάφε. Ένα ποσό γύρω στα 5εκ ευρώ θα μπορούσε να αποτελέσει μια καλή βάση συζήτησης. Όπως και να έχει, η μεταγραφική κουβέντα για τον Μορόν μόλις άνοιξε και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον…