Μόντριτς: «Το πλάνο μου είναι να συνεχίσω να γράφω ιστορία στη Ρεάλ, θα απολαύσω κάθε στιγμή»

Λούκα Μόντριτς

i

©intime

Μόντριτς: «Το πλάνο μου είναι να συνεχίσω να γράφω ιστορία στη Ρεάλ, θα απολαύσω κάθε στιγμή»

Άγγελος Φραγκισκάτος 22:19 - 30.12.2023 / Ανανεώθηκε: 10:56 - 14.08.2024

Ο Λούκα Μόντριτς μίλησε για τα τελευταία του παιχνίδια με τη Ρεάλ Μαδρίτης, τονίζοντας πως θέλει να συνεχίσει να γράφει ιστορία με την ομάδα.

Ο Λούκα Μόντριτς, ο οποίος στις 9 του περασμένου Σεπτεμβρίου έκλεισε τα 38 του χρόνια, μένει ελεύθερος από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο τέλος της σεζόν και σύμφωνα με τη Sport δεν υπάρχει περίπτωση ο σύλλογος να του καταθέσει πρόταση ανανέωσης.

Ο διεθνής Κροάτης άσος είναι στη Βασίλισσα έντεκα χρόνια. Σ' αυτό το διάστημα κατέγραψε 506 αγώνες με 37 γκολ και 79 ασίστ. Στη Μαδρίτη πήγε το 2012 από την Τότεναμ έναντι μόλις 35 εκατ. ευρώ και έγραψε ιστορία. 

Το 2018 αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης της χρονιάς, ενώ κατέκτησε πέντε Champions League, πέντε τίτλους παγκοσμίου συλλόγων, τέσσερα ευρωπαϊκά σούπερ καπ, τέσσερα σούπερ καπ στην Ισπανία, τρία πρωταθλήματα και δύο κύπελλα.

Με αφορμή αυτό το γεγονός, ο Κροάτης σταρ μίλησε για τα τελευταία του παιχνίδια με τους Μαδριλένους, τονίζοντας πως θέλει να συνεχίσει να γράφει ιστορία με την ομάδα. 

«Το πλάνο μου είναι να συνεχίσω να γράφω ιστορία στη Ρεάλ Μαδρίτης, να συνεχίσουμε να κερδίζουμε παιχνίδια, τρόπαια και αυτό ελπίζω να γίνει και φέτος. Ιδανικά θα απολαύσω κάθε στιγμή, καθώς ποτέ δεν ξέρεις πόσο θα κρατήσει αυτό στον μεγαλύτερο σύλλογο του κόσμου» ανέφερε χαρακτηριστικά o Μόντριτς.