«Πρόταση 3 εκατ. ευρώ της Τράμπζονσπορ στην ΑΕΚ για τον Μουκουντί»

Αρόλντ Μουκουντί

i

© Intime

«Πρόταση 3 εκατ. ευρώ της Τράμπζονσπορ στην ΑΕΚ για τον Μουκουντί»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:05 - 13.06.2024 / Ανανεώθηκε: 11:08 - 13.06.2024

Η Τράμπζονσπορ εξετάζει την περίπτωση του Αρόλντ Μουκουντί και μάλιστα έχει κάνει επίσημη κρούση στην ΑΕΚ, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν στην Τουρκία.

Ο Αρόλντ Μουκουντί βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Τράμπζονσπορ, η οποία θέλει να κάνει τον αμυντικό της ΑΕΚ κάτοικος Τουρκίας, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στη γειτονική χώρα.

Πιο αναλυτικά, ο λογαριασμός του ραδιοφωνικού σταθμού «Duyum FM – 106.1», αποκάλυψε μέσα από τα social media πως η Ένωση έχει στα χέρια της επίσημη πρόταση για την αγορά του 26χρονου αμυντικού, ύψους 3 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα, σημειώνεται πως ο διεθνής Καμερουνέζος ποδοσφαιριστής είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ομάδα της Αθήνας, με την οποία έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026.

«Η Τραμπζονσπόρ προσέφερε 3 εκατομμύρια ευρώ σε 3 δόσεις στον σύλλογο για τον Αρόλντ Μουκουντί, ο οποίος αγωνίζεται στην ΑΕΚ. Ο παίκτης είναι ανοιχτός στην αποχώρησή του από την Αθήνα», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Τη φετινή σεζόν ο Μουκουντί ήρθε αντιμέτωπος με κάποιους τραυματισμούς, ενώ συνολικά κατέγραψε 19 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό ένα γκολ.

Το τέλος του Φαν Βέερτ

Ο Τομ Φαν Βέερτ, ο οποίος ήρθε το 2021 στην Ελλάδα για τον Βόλο, έκανε αισθητή την παρουσία του κι έτσι τον απέκτησε η ΑΕΚ. Στην Ένωση πανηγύρισε ένα νταμπλ, έμεινε ελεύθερος και τώρα παραμένει στην Ελλάδα, όπου θα φοράει τη φανέλα του Ατρόμητου για δύο χρόνια, όπως ανακοίνωσε επίσημα τη Δευτέρα (10/06) η ομάδα του Περιστερίου.

Όσο δεν κλείνει η ΑΕΚ τερματοφύλακα, τόσο μπαίνουν κι άλλα ονόματα, δίπλα σ' αυτό του Μπρινιόλι
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:21 - 12.06.2024

Όσο δεν κλείνει η ΑΕΚ τερματοφύλακα, τόσο μπαίνουν κι άλλα ονόματα, δίπλα σ' αυτό του Μπρινιόλι

Η ΑΕΚ έχει ως πρώτη προτεραιότητα την μεταγραφή στην θέση κάτω από τα δοκάρια, έχει ανοιχτή την υπόθεση Μπρινιόλι, αλλά όσο δεν την κλείνει, εξετάζει και άλλες περιπτώσεις όπως του Στρακόσια

Ο 34χρονος επιθετικός μέσω μίας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media αποχαιρέτησε την ΑΕΚ και ευχαρίστησε όσους είναι στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ για τη στήριξη τους.

«Ήταν τιμή μου να παίξω για την ΑΕΚ. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους ανήκουν στην οικογένεια της ΑΕΚ για την άνευ όρων στήριξή τους τα τελευταία δύο χρόνια και εύχομαι στο σύλλογο ό,τι καλύτερο για το μέλλον τους», έγραψε χαρακτηριστικά ο Φαν Βέερτ.