Το μήνυμα του Κέιν μετά τον αποκλεισμό: «Αναλαμβάνω την ευθύνη, θα χρειαστεί χρόνος να το ξεπεράσουμε» (vid)
i

Χάρι Κέιν/©Intime

Το μήνυμα του Κέιν μετά τον αποκλεισμό: «Αναλαμβάνω την ευθύνη, θα χρειαστεί χρόνος να το ξεπεράσουμε» (vid)

Κώστας Τόπας 12:05 - 11.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:13 - 20.08.2024

Ο Χάρι Κέιν θέλησε να απολογηθεί για το άστοχο πέναλτι του αλλά και για το γεγονός ότι η Αγγλία αποκλείστηκε από το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο υψηλόσωμος στράικερ της Τότεναμ είχε την ευκαιρία να… αλλάξει την Ιστορία στο Μουντιάλ του Κατάρ, αλλά αστόχησε στο δεύτερο πέναλτι που εκτέλεσε στο 81ο λεπτό του προημιτελικού με την Γαλλία, η οποία ήταν αυτή που πήρε το εισιτήριο για τον ημιτελικό της διοργάνωσης.

Λίγες ώρες μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Χάρι Κέιν θέλησε να απολογηθεί για τον αποκλεισμό των «Τριών Λιονταριών», τονίζοντας πως αναλαμβάνει την ευθύνη.

«Το όλο θέμα ήταν η εκτέλεση και σαν αρχηγός το δέχομαι χωρίς αντιρρήσεις, σαν ευθύνη, το να χάνεις το πέναλτι, είναι δύσκολο, πολύ δύσκολο να το αποδεχθείς. Οποτεδήποτε προετοιμάζομαι, προετοιμάζομαι για να πάρω ένα πέναλτι, δύο πέναλτι. Δεν μπορώ να κατηγορήσω την προετοιμασία μου ή τις λεπτομέρειες πριν την εκτέλεση. Αισθανόμουν αρκετά αισιόδοξος για το πρώτο, όπως έκανε και στο δεύτερο. Είναι καθαρά θέμα εκτέλεσης. Με πονάει τώρα και θα πονάει για αρκετό καιρό. Αλλά είναι αυτό μέρος του να είσαι αρχηγός, του να είσαι ο ηγέτης της ομάδας». ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κέιν.