«Έσπασε» το ρόδι! Ο Μούντρικ σκόραρε για πρώτη φορά με τη φανέλα της Τσέλσι

Μιχάιλο Μούντρικ

i

©PrtScr

«Έσπασε» το ρόδι! Ο Μούντρικ σκόραρε για πρώτη φορά με τη φανέλα της Τσέλσι

Κώστας Τσιακλής • 22:42 - 02.10.2023 / Ανανεώθηκε: 13:02 - 14.08.2024

Ο Μιχάιλο Μούντρικ σκόραρε για πρώτη φορά με τη φανέλα της Τσέλσι και έβαλε τους «μπλε» μπροστά στο σκορ κόντρα στη Φούλαμ.

Η Φούλαμ υποδέχεται την Τσέλσι στο «Craven Cottage» στον τελευταίο αγώνα της 7ης αγωνιστικής της Premier League. Το παιχνίδι αυτό έμελλε να είναι και το λυτρωτικό για τον Μιχάιλο Μούντρικ.

Ο Ουκρανός ακραίος επιθετικός σκόραρε για πρώτη φορά με τη φανέλα της Τσέλσι, κάνοντας το 0-1 στο 18'. Για να πετύχει το πρώτο του γκολ ο Μούντρικ χρειάστηκε 24 παιχνίδια καθώς στα προηγούμενα 23 είχε καταγράψει μόλις δύο ασίστ, επίδοση που δεν δικαιολογεί τα 70 εκατομμύρια που δαπάνησαν οι Λονδρέζοι τον περασμένο Ιανουάριο για να τον αποκτήσουν από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Κάπως έτσι ο Μούντρικ έγινε ο 7ος Ουκρανός που πετυχαίνει γκολ στην Premier League. Οι προηγούμενοι έξι ήταν οι Σερχέι Ρεμπρόβ (Τότεναμ), Αντρέι Σεφτσένκο (Τσέλσι), Αντρέι Γιαρμολένκο (Γουέστ Χαμ), Αντρέι Βορόνιν (Λίβερπουλ), Βιτάλι Μικολένκο (Έβερτον) και Ολεκσάνταρ Ζιντσένκο (Άρσεναλ).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μούντρικ έβαλε τέλος και σε ένα σερί τριών αγώνων που μετρούσε η Τσέλσι στην Premier League. Συγκεκριμένα οι «μπλε» δεν είχαν σκοράρει κόντρα σε Νότιγχαμ Φόρεστ, Μπόρνμουθ και Άστον Βίλα. Αυτό το γεγονός είχε προκαλέσει δις το τρολάρισμα της Domino's Pizza.