Μουρίνιο: «Αν η Σίτι είναι ένοχη πρέπει να μου πληρώσει το μπόνους και να μου δώσει ένα πρωτάθλημα»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο στη συνέντευξη Τύπου

i

PrtScr

Μουρίνιο: «Αν η Σίτι είναι ένοχη πρέπει να μου πληρώσει το μπόνους και να μου δώσει ένα πρωτάθλημα»

Κώστας Τόπας 08:36 - 24.10.2024 / Ανανεώθηκε: 08:36 - 24.10.2024

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν έχασε την ευκαιρία να μιλήσει για τις 115 οικονομικές παρατυπίες για τις οποίες κατηγορείται η Μάντσεστερ Σίτι.

Ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε, Ζοσέ Μουρίνιο, θέλησε να διαβεβαιώσει ότι εάν η Μάντσεστερ Σίτι είναι ένοχη για τις οικονομικές παρατυπίες για τις οποίες κατηγορείται, πρέπει να του καταβάλει το μπόνους για την κατάκτηση της Premier League 2017-2018 και να του δώσει τον τίτλο του πρωταθλήματος.

Ο Πορτογάλος οδήγησε την ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην κατάκτηση του Europa League και ολοκλήρωσε τη σεζόν 2017-2018 στη δεύτερη θέση, 19 βαθμούς πίσω από τη Μάντσεστερ Σίτι, σε αυτό που ο Μουρίνιο θεωρεί ένα από τα μεγάλα επιτεύγματα της καριέρας του.

Αινιγματικός ο Μουρίνιο: «Η Γιουνάιτεντ θα τα καταφέρει, ελπίζω πριν επιστρέψω στην Premier League»
EUROPA LEAGUE

17:38 - 23.10.2024

Αινιγματικός ο Μουρίνιο: «Η Γιουνάιτεντ θα τα καταφέρει, ελπίζω πριν επιστρέψω στην Premier League»

Η Φενέρμπαχτσε, του Ζοσέ Μουρίνιο, θα φιλοξενήσει την Πέμπτη (24/10) τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Europa League και ο Πορτογάλος στην συνέντευξη Τύπου, άφησε υπαινιγμούς για μία πιθανή επιστροφή του στην Premier League.

«Νομίζω ότι έχουμε ακόμα την ευκαιρία να κερδίσουμε το πρωτάθλημα», δήλωσε ο Πορτογάλος προπονητής την Τετάρτη (23/10) στην Κωνσταντινούπολη πριν από τον αγώνα του Europa League εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Ίσως τιμωρήσουν τη Μάντσεστερ Σίτι με την απώλεια βαθμών και εμείς θα κερδίσουμε αυτό το πρωτάθλημα. Τότε θα πρέπει να μου πληρώσουν ένα μπόνους και να μου δώσουν το μετάλλιο», πρόσθεσε.

Σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση της Γιουνάιτεντ, η οποία έχει ξεκινήσει τη σεζόν με έντεκα βαθμούς από τους 24 και χωρίς να κερδίσει κανένα από τα δύο παιχνίδια της στην Ευρώπη, ο Μουρίνιο είπε ότι δεν το σκέφτεται και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία από τότε που απολύθηκε το 2018.

«Έφυγα χωρίς κακία και τους εύχομαι τα καλύτερα. Αν τα πράγματα δεν πάνε καλά, δεν είναι κάτι που με κάνει ευτυχισμένο, αλλά δεν έχω χρόνο και δεν έχει νόημα να σκέφτομαι τι συνέβη και τι συμβαίνει εκεί», κατέληξε ο «Special One».