Η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε τον Ζοσέ Μουρίνιο με τον Πορτογάλο να μιλάει... τουρκικά

Η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε τον Ζοσέ Μουρίνιο με τον Πορτογάλο να μιλάει... τουρκικά

Δημήτρης Χούπης 10:00 - 02.06.2024

Η Φενέρμπαχτσε μέσω ενός βίντεο με πρωταγωνιστή τον Ζοσέ Μουρίνιο, ανακοίνωσε τον Πορτογάλο, ο οποίος θα είναι ο νέος προπονητής της τουρκικής ομάδας.

Η εποχή Ζοσέ Μουρίνιο στη Φενέρμπαχτσε ξεκινάει και όλοι στον τουρκικό σύλλογο είναι αρκετά ενθουσιασμένοι με την άφιξη του Πορτογάλου.

Ο 62χρονος μετά την αποχώρησή του από τη Ρόμα, έμεινε μακριά από τους πάγκους, αλλά το Σάββατο μέσω ενός στόρυ στον λογαριασμό του στα social media ανακοίνωσε ότι αποκτήθηκε από τη Φενέρμπαχτσε.

Η «μυστική» ρήτρα του Μουρίνιο με τη Φενέρμπαχτσε που του επιτρέπει να φύγει για μία ομάδα
REST OF THE WORLD

14:28 - 31.05.2024

Η «μυστική» ρήτρα του Μουρίνιο με τη Φενέρμπαχτσε που του επιτρέπει να φύγει για μία ομάδα

Ο Ζοσέ Μουρίνιο θα έχει τη δυνατότητα να φύγει από τη Φενέρμπαχτσε, σε περίπτωση που έρθει πρόταση μιας συγκεκριμένης ομάδας, ως μέρος μιας ρήτρας στη συμφωνία του.

Η Φενέρμπαχτσε λοιπόν μέσω ενός βίντεο ανακοίνωσε την απόκτηση του Πορτογάλου, ο οποίος χαιρέτησε τους οπαδούς της ομάδας στα τουρκικά. Στη συνέχεια ενημέρωσε το κοινό του συλλόγου ότι θα τα πουν στο γήπεδο σήμερα (2/6), προκειμένου η νέα εποχή στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης να ξεκινήσει.

Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο πρώην προπονητής της Τότεναμ και της Ρόμα με τη Φενέρ έχει διάρκεια δύο χρόνων με επιλογή ανανέωσης για ακόμα έναν. Ο μισθός που θα πάρει μάλιστα... ζαλίζει μιας και για δύο χρόνια θα πάρει σαράντα εκατομμύρια ευρώ.

O 61χρονος έχει κατακτήσει 27 τίτλους σε όλη του την καριέρα, όπου μεταξύ άλλων έχει σηκώσει δύο Champions League, ένα με την Πόρτο και ένα με την Ίντερ, δύο Europa League, με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Πόρτο, αλλά και συνολικά οκτώ πρωταθλήματα με Τσέλσι, Ίντερ, Πόρτο και Ρεάλ Μαδρίτης.