«Δεν με σέβεστε» - Ο Μουρίνιο αναγκάστηκε να κάνει κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στην 24χρονη καριέρα του

«Δεν με σέβεστε» - Ο Μουρίνιο αναγκάστηκε να κάνει κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στην 24χρονη καριέρα του

Κώστας Τόπας 13:59 - 26.09.2024 / Ανανεώθηκε: 13:59 - 26.09.2024

Ο Ζοσέ Μουρίνιο ένιωσε «ασέβεια» μετά την ήττα της Φενέρμπαχτσε με 3-1 από τη Γαλατασαράι κι αυτό φρόντισε να το δείξει και στη συνέντευξη Τύπου.

Πρόστιμο 4.000 ευρώ επιβλήθηκε στον Πορτογάλο τεχνικό, Ζοσέ Μουρίνιο από τη Super Lig επειδή δεν εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα της Φενέρμπαχτσε με 3-1 από τη Γαλατασαράι.

«Σε 24 χρόνια στον κόσμο του ποδοσφαίρου που βρίσκομαι, δεν έχω φύγει ποτέ από μια συνέντευξη Τύπου στη ζωή μου, ειδικά μετά από μια ήττα. Δεν φοβήθηκα ποτέ κανέναν δημοσιογράφο, καμία ερώτηση ή καμία συνέντευξη Τύπου. Έτσι δεν θα ήταν μαζί σας (τα τουρκικά ΜΜΕ) όταν επρόκειτο να αλλάξω τον τρόπο ζωής μου», ανέφερε αρχικά ο «Special One».

«Δεν υπάρχει λογική να περιμένω 75 λεπτά για να πάω σε συνέντευξη Τύπου. Το παιχνίδι τελείωσε, συνεχάρη τον αντίπαλο προπονητή, πήγα κατευθείαν στο "Flash Interview" και μετά περίμενα 70 λεπτά για να πάω στη συνέντευξη Τύπου. Προσπάθησα να πάω, αλλά δεν μου το επέτρεψαν. Ήμουν στην πόρτα της συνέντευξης Τύπου και προσπαθούσα να πάω», κατέληξε ο «Special One».

Ο Μουρίνιο είχε ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα στην Κωνσταντινούπολη με τη Φενέρμπαχτσε να κερδίζει τέσσερα από τα πέντε πρώτα παιχνίδια της Super Lig, πριν την ήττα με 3-1 από την Γαλατασαράι την περασμένη αγωνιστική. Μάλιστα, μετά την ήττα ο Πορτογάλος ενεπλάκη σε αντιπαράθεση με ρεπόρτερ στη μικτή ζώνη και τώρα θα αναγκαστεί να πληρώσει πρόστιμο επειδή δεν παρέστη στη συνέντευξη Τύπου.

Τα «κίτρινα καναρίνια» υπέκυψαν στην πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα της σεζόν και ο Πορτογάλος τεχνικός δέχτηκε το μεγαλύτερο μέρος της κριτικής... Με αυτόν τον τρόπο, μπήκε και τέλος στο αήττητο της ομάδας του Μουρίνιο από την ομάδα που γνώρισε την ήττα με 3-1 ο ΠΑΟΚ στο Europa League, και όπου παραμένει αήττητη στη τουρκική Super Lig, έχοντας 18 βαθμούς, σε αντίθεση με τη Φενέρμπαχτσε που παρέμεινε στη δεύτερη θέση, με 13, έπειτα από τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα.