Μουρίνιο: «Είμαι λυπημένος γιατί ο Τύπος έλεγε ότι ένας παίκτης του Μουρίνιο πόνταρε σε στοιχήματα»

Ζοσέ Μουρίνιο

i

©print screen

Μουρίνιο: «Είμαι λυπημένος γιατί ο Τύπος έλεγε ότι ένας παίκτης του Μουρίνιο πόνταρε σε στοιχήματα»

Κώστας Τόπας 13:29 - 22.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:33 - 14.08.2024

Ο Ζοσέ Μουρίνιο ρωτήθηκε αυτό το Σάββατο για το στοιχηματικό σκάνδαλο που συγκλονίζει την Ιταλία και στο οποίο εμπλέκονται αρκετοί παίκτες.

Συνεχίζεται το σκάνδαλο στην Ιταλία με τα παράνομα στοιχήματα από ποδοσφαιριστές. Ο Φαμπρίτσιο Κορόνα, ένας Ιταλός παπαράτσι που αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με την υπόθεση, ανέφερε ότι ο Νικολά Ζαλέφσκι, παίκτης της Ρόμα, είναι ένα από τα ονόματα που εμπλέκονται στο σκάνδαλο.

«Μίλησα με τον Ζαλέφσκι και γελάσαμε λίγο γιατί ήμουν ο πρώτος που του μίλησα και δεν ήξερε καν τι είχε βγει στα Μέσα ενημέρωσης», ξεκίνησε εξηγώντας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης της Ρόμα με τη Μόντσα, ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Ρόμα: «Απόλυτη στήριξη στον Ζαλέφσκι και στον Ελ Σαράουι, δεν έχουν καμία σχέση με αυτό το θέμα»
SERIE A

23:40 - 19.10.2023

Ρόμα: «Απόλυτη στήριξη στον Ζαλέφσκι και στον Ελ Σαράουι, δεν έχουν καμία σχέση με αυτό το θέμα»

Η Ρόμα με ανακοίνωσή της εξέφρασε πως υποστηρίζει τους Νίκολα Ζαλέφσκι και Στέφαν Ελ Σαράουι, για τις φήμες που ακούγονται ότι εμπλέκονται με τον παράνομο στοιχηματισμό.

Και συνέχισε: «Τότε μίλησα ξανά μαζί του και με τον Ελ Σαραουί. Είμαι ικανοποιημένος και ήρεμος, αλλά είμαι λίγο λυπημένος για το γεγονός ότι, στην Πορτογαλία, βγήκε ένας τίτλος που έλεγε: "Ένας παίκτης του Μουρίνιο πόνταρε σε αποτελέσματα". Είναι κακό στην εικόνα του παίκτη αν δεν είναι ένοχος. Έχουν αρκετά καλή σχέση μαζί μου για να μου πουν την αλήθεια, ακόμα κι αν είναι άσχημο. Τους εμπιστεύομαι. Η Ρόμα, που συνήθως δεν βγάζει επίσημες δηλώσεις, τελείωσε Αν το έκανε, είναι επειδή είμαστε ήρεμοι. Η κατάσταση με τους υπόλοιπους θα είναι νόμιμη. Πιστεύουμε ότι θα εμπιστευτεί τη δικαιοσύνη και ότι, αν κάποιος κάνει λάθος, θα το πληρώσει».