Ειρωνεύτηκε τον διαιτητή ο Μουρίνιο μετά την αποβολή: «Ενας από τους καλύτερους στον κόσμο» (vid)

Ο Ζοσέ Μουρίνιο

i

PrtScr

Ειρωνεύτηκε τον διαιτητή ο Μουρίνιο μετά την αποβολή: «Ενας από τους καλύτερους στον κόσμο» (vid)

Κώστας Τόπας 08:31 - 25.10.2024 / Ανανεώθηκε: 08:31 - 25.10.2024

Μετά το ισόπαλο (1-1) αποτέλεσμα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ζοσέ Μουρίνιο εξαπέλυσε πυρά εναντίον του διαιτητή Κλέμεντ Τουρπέν, ο οποίος τον απέβαλε από την αναμέτρηση.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο πέρα από πολύ καλός προπονητής -ένας εκ των κορυφαίων για πολλούς- είναι και ένας πολύ ιδιαίτερος χαρακτήρας με έντονες αντιδράσεις. Το έχουμε διαπιστώσει όλα αυτά τα χρόνια, που τον βλέπουμε στους πάγκους και το διαπιστώσαμε για ακόμη μία φορά και το βράδυ της Πέμπτης (24/10).

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Φενέρμπαχτσε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Πορτογάλος τεχνικός έγινε έξαλλος μετά από μία επίμαχη φάση για πέναλτι υπέρ της ομάδας του. Ήταν τέτοια η αντίδραση του, που ο Τουρπέν τον απέβαλλε με κόκκινη κάρτα κι εκείνος συνέχισε από την κερκίδα.

Μουρίνιο είναι, ό,τι θέλει κάνει: Είδε κόκκινη κάρτα ο «Special One» και συνέχισε από την κερκίδα (vid)
EUROPA LEAGUE

23:45 - 24.10.2024

Μουρίνιο είναι, ό,τι θέλει κάνει: Είδε κόκκινη κάρτα ο «Special One» και συνέχισε από την κερκίδα (vid)

Ο Ζοσέ Μουρίνιο αποβλήθηκε από τον Κλεμάν Τουρπέν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα σε Φενέρμπαχτσε και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και συνέχισε από τις κερκίδες.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Μουρίνιο αποκάλεσε επίσης σαρκαστικά τον διαιτητή Κλέμεντ Τουρπέν «έναν από τους καλύτερους στον κόσμο» αφού αποβλήθηκε από τον αγώνα. «Συγχαρητήρια στον διαιτητή», είπε ο «Special One» στο TNT Sports.

«Μου είπε κάτι απολύτως απίστευτο, ότι μπορούσε να δει την αντίδρασή μου και το περιστατικό του πέναλτι ταυτόχρονα. Είχε το ένα μάτι και στα δύο ταυτόχρονα. Έχει περιφερειακή όραση σε ένα περιστατικό με 100 μίλια την ώρα. Γι' αυτό είναι ένας από τους καλύτερους διαιτητές στον κόσμο.

Ο Πορτογάλος προπονητής, ο οποίος αντιμετώπισε την πρώην ομάδα του, ισχυρίστηκε ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν την τύχη να γλιτώσουν από την Κωνσταντινούπολη με έναν βαθμό.

«Πήραν έναν βαθμό εναντίον μας», είπε ο Μουρίνιο. «Όχι εμείς εναντίον τους. Παίξαμε καταπληκτικά. Έλεγα στους παίκτες ότι αν παίξουν έτσι στο τουρκικό πρωτάθλημα, καταστρέφουμε κάθε ομάδα. Παίξαμε απέναντι σε μια ομάδα που είναι ανώτερου επιπέδου από εμάς. Φυσικά, η Premier League έχει περισσότερη ποιότητα, περισσότερη ένταση, περισσότερο ρυθμό, περισσότερα πιστεύω ότι τα αγόρια μου έκαναν ένα καταπληκτικό ματς.

Πιθανώς, στην Αγγλία, ο κόσμος θα μιλήσει για δύο ή τρεις παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που δεν έπαιξαν. Δεν ξέρετε πόσοι από τους δικούς μας δεν έπαιξαν. Για αρχή, έχουμε τέσσερις παίκτες εκτός λίστας στο Europa League και μετά έχουμε τραυματισμούς, και μετά πρέπει να τελειώσουμε το παιχνίδι με έναν κεντρικό μπακ να παίζει δεξί μπακ, έναν δεξιό μπακ να παίζει αριστερό μπακ. Έπρεπε να κάνουμε ένα τρελό παζλ.

Η Φενέρμπαχτσε, η οποία έχει πέντε βαθμούς από τους τρεις αγώνες της στη φάση των ομίλων του Europa League, επιστρέφει στη δράση την Κυριακή στην τουρκική Super Lig κόντρα στην Μπόντρουμ.