Εξερράγη ο Μουρίνιο με το «The crying one»: «Μας ποιος είσαι εσύ;»

Το πικάρισμα της Γαλατασαράι στον Ζοσέ Μουρίνιο

Εξερράγη ο Μουρίνιο με το «The crying one»: «Μας ποιος είσαι εσύ;»

Κώστας Τόπας 12:14 - 25.09.2024 / Ανανεώθηκε: 12:14 - 25.09.2024

Εξω φρενών έγινε ο Ζοσέ Μουρίνιο όταν δημοσιογράφοι του έδειξαν το «πικάρισμα» της Γαλατασαράι, η οποία ανήρτησε στα social media φωτογραφία του Πορτογάλου τεχνικού με λεζάντα «The Crying One».

Η Φενέρμπαχτσε βίωσε ένα εφιαλτικό βράδυ αυτό το περασμένο Σάββατο (21/09). Το ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης είχε νικήτρια την Γαλατασαράι, την αιώνια αντίπαλο της, στην έδρα της ομάδας του Ζοσέ Μουρίνιο. Τα «κίτρινα καναρίνια» υπέκυψαν στην πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα της σεζόν και ο Πορτογάλος τεχνικός δέχτηκε το μεγαλύτερο μέρος της κριτικής...

Με αυτόν τον τρόπο, μπήκε και τέλος στο αήττητο της ομάδας του Μουρίνιο από την αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο Europa League, η οποία παραμένει αήττητη στη τουρκική Super Lig, έχοντας 18 βαθμούς, σε αντίθεση με τη Φενέρμπαχτσε που παρέμεινε στη δεύτερη θέση, με 13, έπειτα από τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα.

Το ποδόσφαιρο στην Τουρκία βιώνεται με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο και, με την άφιξη του Μουρίνιο, αυτό το συναίσθημα έχει αυξηθεί. Ο Πορτογάλος τεχνικός, πάντα αμφιλεγόμενος, βρέθηκε στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης μετά τον αγώνα με την Γαλατασαράι.

Ο λογαριασμός της τουρκικής ομάδας δημοσίευσε ένα tweet με μια εικόνα ενός βιβλίου του Ζοσέ Μουρίνιο να κλαίει με τον τίτλο «The Crying One». «Μπορείτε να το αγοράσετε στα βιβλιοπωλεία σας», αναφέρει το πικάρισμα της Γαλατασαράι για τον Πορτογάλο προπονητή.

Ο Μουρίνιο αποχώρησε από το γήπεδο χωρίς να εμφανιστεί στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα. Όμως κάποιοι δημοσιογράφοι που τον συνάντησαν στο δρόμο για να τον ρωτήσουν πώς τον έκανε να νιώσει η ήττα αλλά και η συγκεκριμένη δημοσίευση από την Γαλατασάραι.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μόλις ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους, εξερράγη: «Μα ποιος είσαι εσύ τελοσπάντων;», φέρεται να είπε χαρακτηριστικά ο «Special One». Ο δημοσιογράφος έδειξε στον Μουρίνιο την ανάρτηση της Γαλατασαράι στο Instagram και του ζήτησε ένα σχόλιο. «Σοβαρά μιλάς ή αστειεύεσαι;» επανέλαβε δύο φορές θυμωμένος. Ο δημοσιογράφος δεν το έβαλε κάτω και συνέχισε να τον ρωτά. Ωστόσο, ο Μουρίνιο δεν είχε καμία διάθεση για κουβέντα. «Συγγνώμη, δεν μπορώ να μιλήσω», είπε και απομακρύνθηκε.