Ξεκίνησε από τώρα η κόντρα Μουρίνιο - Οσίμεν: «Δεν μου αρέσει η συμπεριφορά του»

Ζοσέ Μουρίνιο - Βίκτορ Οσίμεν

Ξεκίνησε από τώρα η κόντρα Μουρίνιο - Οσίμεν: «Δεν μου αρέσει η συμπεριφορά του»

Κώστας Τόπας 12:07 - 12.09.2024 / Ανανεώθηκε: 12:11 - 12.09.2024

Ο Ζοσέ Μουρίνιο μίλησε για τον Βίκτορ Οσίμεν και τόνισε ότι ορισμένες συμπεριφορές του Νιγηριανού φορ δεν είναι αποδεκτές για έναν παίκτη της ποιότητάς του.

Η Γαλατασαράι και η Φενέρμπαχτσε είναι δύο από τις ομάδες του τουρκικού πρωταθλήματος στις οποίες το ποδοσφαιρικό πάθος ξεπερνά τον αγωνιστικό χώρο. Αυτοί οι δύο γειτονικοί σύλλογοι θα μπορούσαν να οριστούν ως «αιώνιοι» εχθροί που πάντα κέντριζαν το ενδιαφέρον όλων όταν κόντραραν τις δυνάμεις τους στον αγωνιστικό χώρο.

Η έλευση δύο αστέρων του ποδοσφαίρου, στον πάγκο με τον Ζοσέ Μουρίνιο στην περίπτωση της Φενέρμπαχτσε και τον Βίκτορ Οσίμεν στη Γαλατασαράι ως δανεικός μετά την καλοκαιρινή σαπουνόπερα, υποδηλώνει ότι η ποιότητα και το επίπεδο του τουρκικού πρωταθλήματος θα ανέβει φέτος.

Σε αυτό όμως θα προστεθούν και οι δηλώσεις του «Special One» που δεν μασάει τα λόγια και δεν διστάζει να πει οτιδήποτε σκεφτεί.

Ερωτηθείς από το κανάλι HT Spot για την άφιξη του Νιγηριανού επιθετικού, ο Μουρίνιο ισχυρίστηκε ότι τα πάει καλά με τον παίκτη, αλλά δεν αρνήθηκε ότι στην πραγματικότητα είχε πρόβλημα μαζί του.

Μάλιστα, σε περισσότερα από ένα ματς στα οποία συναντήθηκαν όταν ο Πορτογάλος ήταν στα ηνία της Ρόμα και ο Νιγηριανός ήταν στη Νάπολι, ο Μουρίνιο το είπε κατευθείαν στον Οσίμεν. «Κάθε φορά που παίζω εναντίον του, του μιλάω γιατί δεν μου αρέσει η συμπεριφορά του. Δεν μπορεί ένας παίκτης της ποιότητάς σου να πιέζει τόσο δυνατά» παραδέχτηκε ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε.

Ο ταλαντούχος επιθετικός σημείωσε 76 γκολ σε 133 εμφανίσεις με τη Νάπολι, κατακτώντας τον τίτλο της Serie A το 2022/23. Οπως επίσης, ο Οσίμεν τερμάτισε στην όγδοη θέση στην τελετή της Χρυσής Μπάλας του 2023 και έγινε ο πρώτος Νιγηριανός που μπήκε στην πρώτη δεκάδα του διάσημου βραβείου France Football.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!