«Προτάθηκε στην Μπαρτσελόνα ο Μουρίνιο»

Ζοσέ Μουρίνιο

i

© Photo by Silvia Lore/Getty Images

«Προτάθηκε στην Μπαρτσελόνα ο Μουρίνιο»

Πάνος Κορομηλάς • 12:22 - 18.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:32 - 14.08.2024

Ο Ζοσέ Μουρίνιο αναζητά ομάδα μετά την απόλυση του από τη Ρόμα και σύμφωνα με δημοσιεύματα προτάθηκε στην Μπαρτσελόνα από τον ατζέντη του, Ζόρζε Μέντες.

Η απογοητευτική εικόνα της Ρόμα το τελευταίο διάστημα οδήγησε στην απόλυση του Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός, είναι πλέον χωρίς ομάδα και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τα σενάρια για το μέλλον του να έχουν πάρει φωτιά. 

Πολλές ομάδες τον έχουν στο στόχαστρο. Από την επιστροφή στην Premier League μέχρι τη «φυγή» στη Σουδική Αραβία, ο Μουρίνιο εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα για το επόμενο βήμα. 

Τις τελευταίες ώρες, έχει κυκλοφορήσει ένα νέο σενάριο που αφορά την επιστροφή του στην Ισπανία. Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της El Nacional, ο ατζέντης του, Ζόρζε Μέντες, επικοινώνησε με τον Τζουάν Λαπόρτα και τον πρότεινε για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα.

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί αυτή η φήμη, ο «Special One» θα αντικαταστήσει τον Τσάβι στο τιμόνι των «μπλαουγκράνα». Βέβαια, κάτι τέτοιο μοιάζει δύσκολο μιας και ο Ισπανός τεχνικός δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2025. 

Η πορεία της Μπαρτσελόνα το επόμενο διάστημα, αναμένεται να κρίνει πολλά για την εξέλιξη της υπόθεσης. Μέχρι τώρα, η εικόνα της είναι αρκετά προβληματική, με αποτέλεσμα η παραμονή του Ισπανού τεχνικού να είναι υπό αμφισβήτηση. 

Υπενθυμίζεται πως ο Μουρίνιο έχει εργαστεί στο παρελθόν στο σύλλογο της Καταλονίας. Συγκεκριμένα, ήταν μέλος του τεχνικού επιτελείου και βοηθός του Λουίς Φαν Χάαλ για μια τετραετία, από το 1996 ως το 2000. Αν επιστρέψει είναι η τρίτη του θητεία στην Ισπανία, μετά το πέρασμα από τη Ρεάλ Μαδρίτης