Ο Μουρίνιο «μανούριασε» με διαιτητή και πήρε κίτρινη κάρτα στο ντεμπούτο του με τη Φενέρμπαχτσε στο πρωτάθλημα (vid)

Ζοσέ Μουρίνιο

i

PrtScr

Ο Μουρίνιο «μανούριασε» με διαιτητή και πήρε κίτρινη κάρτα στο ντεμπούτο του με τη Φενέρμπαχτσε στο πρωτάθλημα (vid)

Κώστας Τόπας 09:53 - 11.08.2024 / Ανανεώθηκε: 09:54 - 11.08.2024

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έλαβε κίτρινη κάρτα στο ντεμπούτο του με τη Φενάρμπαχτσε στην τουρκική Super Lig.

Φημισμένος για την παθιασμένη και συχνά φλογερή παρουσία του στον πάγκο, ο Ζοσέ Μουρίνιο ισχυρίστηκε ότι έχει ωριμάσει με την ηλικία. Ωστόσο, οι ενέργειές του στο πρώτο του τουρκικό παιχνίδι κορυφαίας κατηγορίας έδειξαν κάτι διαφορετικό.

Ο 61χρονος Πορτογάλος τεχνικός εθεάθη να εκφράζει την απογοήτευσή του με τους διαιτητές με το χαρακτηριστικό κινούμενο στυλ του, κάτι που τελικά οδήγησε τον διαιτητή της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε - Ντεμίρσπορ να του δείξει την κίτρινη κάρτα.

Η ένταση του Μουρίνιο φάνηκε να επηρεάζει την ομάδα του, καθώς ο Ολλανδός αμυντικός της Φενέρ, Τζέιντεν Οουστερβόλντε δέχθηκε κι αυτός την κίτρινη κάρτα μόλις επτά λεπτά μετά τον «Special One». Τελικά, η ομάδα του Πορτογάλου προπονητή κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0 χάρη στο γκολ του Έντιν Τζέκο στο 34'.

Τώρα τα «καναρίνια» θα στρέψουν την προσοχή τους στην ανατροπή της ήττας του πρώτου αγώνα του αγώνα τους για τα προκριματικά του Champions League εναντίον της Λιλ στις 13 Αυγούστου.

Ο Μουρίνιο, ο οποίος ανέλαβε τα ηνία της τουρκικής ομάδας το καλοκαίρι, θα επιφορτιστεί με το να φέρει τον τίτλο του πρωταθλήματος στη Φενέρμπαχτσε, η οποία τον έχασε την περασμένη σεζόν από τη Γαλατασαράι. Αν και ηττήθηκε μόλις σε ένα παιχνίδι πρωταθλήματος, η Φενέρμπαχτσε τερμάτισε τρεις βαθμούς πίσω από τη Γαλατασαράι στη Super Lig.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!