Ο Μουρίνιο αποκάλυψε ότι θέλει να αναλάβει ομάδα έκπληξη μετά τη Φενέρμπαχτσε

Ζοσέ Μουρίνιο

i

PrtScr

Ο Μουρίνιο αποκάλυψε ότι θέλει να αναλάβει ομάδα έκπληξη μετά τη Φενέρμπαχτσε

Κώστας Τόπας 11:07 - 25.10.2024 / Ανανεώθηκε: 11:07 - 25.10.2024

Ο Ζοσέ Μουρίνιο επιβεβαίωσε ότι σχεδιάζει να επιστρέψει στην Αγγλία μόλις τελειώσει η θητεία του στη Φενέρμπαχτσε.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο αυτή τη στιγμή διανύει την πρώτη του σεζόν ως προπονητής της Φενέρμπαχτσε, έχοντας υπογράψει διετές συμβόλαιο με τον σύλλογο της τουρκικής Super Lig.

Η ευρωπαϊκή φόρμα των «καναρινιών» είναι ιδιαίτερα καλή, με την ισοπαλία 1-1 εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Πέμπτη (24/10) να σημαίνει ότι οι δευτεραθλήτρια της περασμένης σεζόν έχουν συγκεντρώσει πέντε βαθμούς μετά από τρεις αγώνες στη φάση της League Phase του Europa League.

Ειρωνεύτηκε τον διαιτητή ο Μουρίνιο μετά την αποβολή: «Ενας από τους καλύτερους στον κόσμο» (vid)
EUROPA LEAGUE

08:31 - 25.10.2024

Ειρωνεύτηκε τον διαιτητή ο Μουρίνιο μετά την αποβολή: «Ενας από τους καλύτερους στον κόσμο» (vid)

Μετά το ισόπαλο (1-1) αποτέλεσμα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ζοσέ Μουρίνιο εξαπέλυσε πυρά εναντίον του διαιτητή Κλέμεντ Τουρπέν, ο οποίος τον απέβαλε από την αναμέτρηση.

Στο πρωτάθλημα, η Φενέρμπαχτσε βρίσκεται στην τέταρτη θέση και είναι οκτώ βαθμούς πίσω από την κορυφαία Γαλατασαράι, αλλά έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Μιλώντας μετά την ισοπαλία της Γιουνάιτεντ, ο Μουρίνιο αποκάλυψε την πρόθεσή του να επιστρέψει στο αγγλικό ποδόσφαιρο «σε δύο χρόνια» αλλά όχι σε έναν σύλλογο που θα περίμενε κανείς.

Μετά από μια συνέντευξη μετά τον αγώνα που είδε τον Πορτογάλο προπονητή να επικρίνει τον διαιτητή μετά την αποβολή, ο Μουρίνιο είπε στους δημοσιογράφους: «Όταν θα φύγω από τη Φενερμπαχτσέ, θα πάω σε έναν σύλλογο που δεν παίζει διοργανώσεις στην Ευρώπη».

Το αν τα σχόλιά του επηρεάστηκαν από τα συναισθήματά του για τον διαιτητή της UEFA, Κλεμέν Τουρπέν- ο οποίος τον απέβαλε για την αντίδρασή του στο ότι δεν καταλογίστηκε πέναλτι στη Φενέρμπαχτσε - είναι ίσως ένα θέμα προς συζήτηση, αλλά ο Μουρίνιο έκανε γνωστή την άποψή του για τον Γάλλο, νωρίτερα.

«Μου είπε κάτι απίστευτο», άρχισε ο Πορτογάλος στη συνέντευξη Τύπου, συνεχίζοντας: «Είπε ότι, την ίδια στιγμή, μπορούσε να δει τη δράση στην περιοχή και τη συμπεριφορά μου στον πάγκο. Τον συγχαίρω γιατί είναι απολύτως απίστευτος. Η περιφερειακή του όραση. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, στα 100 μίλια/ώρα, είχε ένα μάτι στην κατάσταση του πέναλτι και ένα μάτι στον πάγκο και στη συμπεριφορά μου. Αυτή είναι η εξήγηση που δίνεται. Γι' αυτό είναι ένας από τους καλύτεροι διαιτητές στον κόσμο».