Η μαμά του Μπέλιγχαμ είναι φαν του Μουρίνιο κι έβαλε τα... κονέ για μία φωτογραφία μαζί του (vid)

Μουρίνιο - Μπέλιγχαμ

i

© PrtScr

Η μαμά του Μπέλιγχαμ είναι φαν του Μουρίνιο κι έβαλε τα... κονέ για μία φωτογραφία μαζί του (vid)

Η μαμά του Τζουντ Μπέλιγχαμ «έκλεψε» την παράσταση μετά τον τελικό του Champions League...

Η Ρεάλ Μαδρίτης άντεξε στην πίεση της Ντόρτμουντ κι επέστρεψε στον θρόνο της. Η ομάδα του Αντσελότι πήρε τη νίκη στον τελικό του Champions League χάρη στα γκολ των Καρβαχάλ και Βινίσιους (2-0) και κατέκτησε το βαρύτιμο τρόπαιο για 15η φορά στην ιστορία της.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο Γουέμπλεϊ, άπαντες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν, ενώ την παράσταση «έκλεψε» η μαμά του Τζουντ Μπέλιγχαμ. Στο ιστορικό γήπεδο του Λονδίνου βρέθηκε ως σχολιαστής και ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος ήταν στον αγωνιστικό χώρο και συναντήθηκε με τον σούπερ σταρ των Μαδριλένων.

Ο νεαρός μέσος μάλιστα δεν έχασε την ευκαιρία κι έκανε ένα «δώρο» στη μητέρα του, καθώς ζήτησε από τον «Special One» να φωτογραφηθεί μαζί της, με τον νέο προπονητή της Φενέρ να μη χαλάει το χατίρι.

Μάλιστα, στη συνέχεια ο Πορτογάλος τεχνικός βρήκε την ευκαιρία μετά τη φωτογραφία και πρότεινε στον Μπέλιγχαμ χαριτολογώντας να έρθει στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης.

Κάρλο Αντσελότι: Ο βασιλιάς του Champions League και τα ανεπανάληπτα ρεκόρ

Ο 64χρονος πλέον Κάρλο Αντσελότι ήταν ήδη ο προπονητής με τους περισσότερους τίτλους Champions League στο παλμαρέ του. Το βράδυ του Σαββάτου στο Γουέμπλεϊ απλά πήγε ένα βήμα παραπέρα με τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Μπορούσια Ντόρτμουντ με τον πέμπτο του τίτλο.

Ο Ιταλός προπονητής ήξερε ήδη πώς είναι να κατακτάς το Champions League πριν ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα. Ο Αντσελότι δεν συμμετείχε στον χαμένο τελικό του 1984 με τη Ρόμα λόγω τραυματισμού, αλλά στη συνέχεια κέρδισε δύο φορές το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ως μέσος της Μίλαν.

Ο Αντσελότι είναι λοιπόν ένας από τους επτά που κέρδισαν το Champions League ως προπονητής και ως παίκτης. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ο Φρανκ Ράικαρντ, ο Ζινεντίν Ζιντάν και ο Γιόχαν Κρόιφ, μεταξύ άλλων, τον συνοδεύουν σε αυτή τη λίστα. Η πρώτη του νίκη στον τελικό του Champions League, ως προπονητής ήταν το 2003 με τη Μίλαν. Το 2007 κέρδισε το δεύτερο Champions League με τους «ροσονέρι». Στο μεταξύ, ο Αντσελότι έχασε τον θρυλικό τελικό του 2005 από τη Λίβερπουλ.

Ως προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, κέρδισε τις διοργανώσεις του 2014, του 2022 και τώρα του 2024. Αυτό κάνει τον Αντσελότι τον πρώτο προπονητή που κέρδισε το Champions League πέντε φορές και επίσης τον πρώτο προπονητή που έφτασε στον τελικό έξι φορές.