Ο Μουρίνιο εκπλήσσει τους πάντες αφού αποκάλυψε την πιο διάσημη επαφή που έχει στο κινητό του

Ζοσέ Μουρίνιο

Ο Μουρίνιο εκπλήσσει τους πάντες αφού αποκάλυψε την πιο διάσημη επαφή που έχει στο κινητό του

Κώστας Τόπας 09:02 - 03.06.2024 / Ανανεώθηκε: 09:07 - 03.06.2024

Ο Ζοσέ Μουρίνιο εξέπληξε τους πάντες όταν αποκάλυψε ζωντανά στον «αέρα» την πιο διάσημη επαφή που έχει αυτή τη στιγμή στο κινητό του τηλέφωνο.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο επέστρεψε στους πάγκους, καθώς εδώ και λίγα 24ωρα είναι κι επίσημα ο νέος προπονητής της Φενέρμπαχτσε.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν άνεργος από τον Ιανουάριο, όταν απαλλάχθηκε από τα καθήκοντά του από την Ρόμα, μετά από δύο χρόνια στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Επιπλέον, ο Μουρίνιο είχε συνδεθεί με μια επιστροφή στην Premier League με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να είχε δείξει έντονο ενδιαφέρον για την περίπτωση του «Special One», όπως ενδιαφέρον υπήρξε κι από ομάδες της Σαουδικής Pro League. Ωστόσο, τώρα ο «Μου» θα μεταφέρει το ταλέντο και τις ικανότητες του στην προπονητική στη Super Lig, σε μια προσπάθεια να προσθέσει περισσότερους τίτλους σε όλη τη λαμπρή καριέρα του

Ενώ η προσοχή του θα στραφεί σύντομα στη μεταγραφική περίοδο και την πρώτη του προετοιμασία στην ομάδα, ο Μουρίνιο πήρε λίγο χρόνο για να βρεθεί στον τελικό του Champions League μεταξύ της πρώην ομάδας του Ρεάλ Μαδρίτης και Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Ενώ βρισκόταν για λογαριασμό του TNT Sports για τον αγώνα, ο Πορτογάλος τεχνικός... ανακρίθηκε από τον Ρίο Φέρντιναντ σχετικά με το πιο διάσημο πρόσωπο στη λίστα των επαφών του στο κινητό του τηλέφωνο.

«Ποια είναι η πιο διάσημη επαφή που έχεις στο κινητό σου;», τον ρώτησε ο Φέρντιναντ, με τον Μουρίνιο να του απαντάει: «Αυτή τη στιγμή είναι ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε».

Ο Μουρίνιο θα κληρονομήσει μια ισχυρή ομάδα της Φενέρμπαχτσε για την αγωνιστική περίοδο 2024/25, αφού ο σύλλογος απέτυχε στις προσπάθειές του να εξασφαλίσει τον τίτλο του πρωταθλήματος την περασμένη σεζόν. Η Γαλατασαράι ήταν στην κορυφή του πίνακα με 102 βαθμούς, ενώ τα «καναρίνια» ακολούθησαν στη δεύτερη θέση, μόλις τρεις βαθμούς πίσω.