Ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε αποκάλυψε τον αστρονομικό μισθό που θα λαμβάνει ο Μουρίνιο (vid)

Ζοσέ Μουρίνιο

Ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε αποκάλυψε τον αστρονομικό μισθό που θα λαμβάνει ο Μουρίνιο (vid)

Κώστας Τόπας 13:34 - 05.06.2024

Αποκαλύφθηκε το απίστευτο χρηματικό ποσό που θα πληρώνεται ο Ζοσέ Μουρίνιο από τη Φενέρμπαχτσε.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο επιβεβαιώθηκε ως ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε την περασμένη εβδομάδα, αφού ήταν χωρίς δουλειά από τον Ιανουάριο. Απαλλάχθηκε από τα καθήκοντά του στην ομάδα της Ρόμα, στις αρχές του 2024 μετά από δύο χρόνια στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Ο πρώην προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Ρεάλ Μαδρίτης θα αναλάβει πλέον τον 11ο σύλλογο σε όλη τη λαμπρή προπονητική του καριέρα, η οποία τον έχει εξασφαλίσει το Champions League, την Premier League, το Europa League και πολλά άλλα τρόπαια.

Αποκαλύφθηκαν: Αυτά είναι τα τρία μεγάλα «μπαμ» που θέλει ο Μουρίνιο στη Φενέρμπαχτσε
REST OF THE WORLD

15:40 - 03.06.2024

Αποκαλύφθηκαν: Αυτά είναι τα τρία μεγάλα «μπαμ» που θέλει ο Μουρίνιο στη Φενέρμπαχτσε

Ο Ζοζέ Μουρίνιο είναι ο νέος προπονητής της Φενέρμπαχτσε και ήδη έχει ξεκινήσει το έργο του προκειμένου τη νέα σεζόν η ομάδα του να είναι ανταγωνιστική και να κυνηγήσει την κατάκτηση του τίτλου της Super Lig.

«Κανονικά ένας προπονητής αγαπιέται μετά από νίκες», είπε ο Πορτογάλος τεχνικός κατά την παρουσίασή του στα «καναρίνια». Ετσι, ο «Special One» θα διαδεχθεί τον Ισμαίλ Καρτάλ στην τεχνική ηγεσία της Φενέρμπαχτσε αφού ο πρώην προπονητής αποχώρησε από τον σύλλογο μετά τη δεύτερη θέση στην κορυφαία κατηγορία του τουρκικού ποδοσφαίρου.

Καθώς πλησιάζουμε στην πρώτη προετοιμασία του Μουρίνιο ως επικεφαλής του συλλόγου, το χρηματικό ποσό που θα πληρώνεται από την τουρκική ομάδα αποκαλύφθηκε από τον πρόεδρο της Φενέρμπαχτσε.

«Άλλοι σύλλογοι εκτός από εμάς συναντήθηκαν με τον Μουρίνιο», είπε ο Αλί Κοτς στο Sports Digitale. «Η Μπεσίκτας επικοινώνησε και μαζί του, συναντήθηκαν επίσης ο Αζίζ Γιλντιρίμ και ο Σαντετίν Σαράν. Αλλά εμείς συναντηθήκαμε πριν από όλα αυτά, κάναμε μια πολύ πιο κατάλληλη πρόταση από την προσφορά του Αζίζ Γιλντιρίμ και τη δέχτηκε. Ο Μουρίνιο εντυπωσιάστηκε από τα όνειρά μας. Δίναμε σε αυτόν και σε ολόκληρη την ομάδα του 12 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Ο Μουρίνιο υπέγραψε διετές συμβόλαιο στον σύλλογο και πλέον θα επιδιώξει να κάνει ηχηρές μεταγραφές κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.