Επικός Μουρίνιο: Πήρε σκαμπό για να φτάσει στο ύψος δημοσιογράφο που του έπαιρνε συνέντευξη (vid)

Ζοσέ Μουρίνιο

i

PrtScr

Επικός Μουρίνιο: Πήρε σκαμπό για να φτάσει στο ύψος δημοσιογράφο που του έπαιρνε συνέντευξη (vid)

Κώστας Τόπας 12:24 - 31.08.2024 / Ανανεώθηκε: 12:24 - 31.08.2024

Μετά την άνετη νίκη της Φενέρμπαχτσε επί της Εγιούπσορ με 3-0, ο Ζοσέ Μουρίνιο είπε να το διασκεδάσει στη μικτή ζώνη, πειράζοντας έναν δημοσιογράφο.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο μόλις ξεκίνησε ένα νέο κεφάλαιο στη λαμπρή προπονητική του καριέρα αναλαμβάνοντας την τουρκική Φενέρμπαχτσε, τον δέκατο διαφορετικό σύλλογο που έχει προπονήσει. Ο 61χρονος θα επιστρέφει στο «Ολντ Τράφορντ» αυτή τη φορά ως αντίπαλος, καθώς η τουρκική ομάδα κληρώθηκε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη League Phase του Europa League.

Για τον «Special One», η Φενέρμπαχτσε είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να βελτιώσει τη φήμη του και να απελευθερώσει το σήμα κατατεθέν του χιούμορ.

Την Παρασκευή (30/08) ο Ζοσέ Μουρίνιο οδήγησε τη Φενέρ στη νίκη με 3-0 επί της Αλάνιασπορ. Στο τέλος της αναμέτρησης, όταν ο Πορτογάλος ετοιμαζόταν να μιλήσει σε έναν δημοσιογράφο, αποφάσισε να πάρει ένα σκαμπό προκειμένου να τον φτάσει στο ύψος.

Ο Μουρίνιο είπε αμέσως μετά στον δημοσιογράφο: «Πρέπει να πεις στους δικούς σου στο σπίτι ότι δεν είμαι κοντός. Φαίνομαι κοντός γιατί εσύ είσαι πολύ ψηλός», κάνοντας τον εν λόγω ρεπόρτερ να ξεσπάσει σε γέλια.

Μετά από αυτό το τρίποντο η Φενέρμπαχτσε έφτασε τους 10 βαθμούς στη Super Lig, απολαμβάνοντας μόνη την κορυφή με τρεις νίκες και μία ισοπαλία, ούσα αήττητη, αφήνοντας πίσω της την Εγιούπσορ με επτά βαθμούς.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!