Το τερμάτισε ο Μουρίνιο: Δέχθηκε κάρτα, επειδή τοποθέτησε το λάπτοπ του μπροστά στην κάμερα του αγώνα (vid)

Ο Ζοσέ Μουρίνιο

i

PrtScr

Το τερμάτισε ο Μουρίνιο: Δέχθηκε κάρτα, επειδή τοποθέτησε το λάπτοπ του μπροστά στην κάμερα του αγώνα (vid)

Κώστας Τόπας 08:39 - 30.09.2024 / Ανανεώθηκε: 12:57 - 30.09.2024

Ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε, Ζοσέ Μουρίνιο, εξέφρασε με έναν περίεργο τρόπο τις ανησυχίες του για τις αποφάσεις του VAR μετά τη νίκη της ομάδας του με 2-0 επί της Αντάλιασπορ.

Ο αγώνας, που διεξήχθη στο «Corendon Airlines Park Antalya Stadium», είδε τη Φενέρμπαχτσε να εξασφαλίζει τη νίκη με ένα γκολ του Ντούσαν Τάντιτς και ένα αυτογκόλ του Τάλισον της Αντάλιασπορ, για να δώσει στην ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο το τρίποντο για την 7η αγωνιστική της Super Lig.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τον αγώνα, ο Μουρίνιο μοιράστηκε τις σκέψεις του για τον αγώνα, αναφέροντας ότι η ομάδα του είχε καλύτερη απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο. «Οι παίκτες κατάλαβαν τι ήθελαν να κάνουν και έπαιξαν πιο απλά, δείχνοντας καλύτερη απόδοση», είπε.

Ωστόσο, η κύρια απογοήτευση του Μουρίνιο προήλθε από τις αποφάσεις του VAR κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ο Πορτογάλος προπονητής αμφισβήτησε την ακρίβεια της αξιολόγησης του VAR, ειδικά σε σχέση με ένα γκολ που ακυρώθηκε για την ομάδα του. Δήλωσε, «Μου αρέσει το καλό VAR. Για μένα δεν έχει σημασία αν είναι Τούρκος ή αν είναι άλλης εθνικότητας. Θέλω απλώς ένα VAR που βοηθά τον διαιτητή να παίρνει τις σωστές αποφάσεις».

Ο Μουρίνιο είπε: «Υπάρχουν πολλές αμφίβολες καταστάσεις στο παιχνίδι. Πολλοί. Από το πρώτο λεπτό μέχρι ένα πιθανό πέναλτι στον Τζέκο, μέχρι τη δεύτερη κίτρινη κάρτα με τον αγκώνα στον Τάντιτς, με αυτό το γκολ του Τζέκο. Υπάρχουν πολλές αμφίβολες καταστάσεις. Αλλά ζω μαζί σου. Απλώς είχα αυτή την αντίδραση με ήρεμο τρόπο. Όμως ο διαιτητής μαζί μου αποφάσισε να μου δώσει κίτρινη κάρτα. Είναι εντάξει».

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, ο «Special One» διαμαρτυρήθηκε με έναν ασυνήθιστο τρόπο στο γκολ που ακυρώθηκε για την ομάδα του. Συγκεκριμένα, πήρε το λάπτοπ ενός συνεργάτη του και έβαλε να παίζει το βίντεο της φάσης σε αργή κίνηση. Μάλιστα, το σημείο που τοποθετήθηκε ο υπολογιστής ήταν ακριβώς μπροστά σε μία από τις κάμερες της τηλεοπτικής μετάδοσης…

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, ο ρέφερι της αναμέτρησης να σταματήσει το ματς και να δείξει την κίτρινη κάρτα στον Μουρίνιο, ο οποίος φρόντισε για ακόμη μια φορά να δείξει ότι είναι ευφυέστατος.