Τελειώνει το καλοκαίρι από την Ρόμα ο Μουρίνιο

Ζοσέ Μουρίνιο

i

PrtScr

Τελειώνει το καλοκαίρι από την Ρόμα ο Μουρίνιο

Κώστας Τόπας 12:22 - 17.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:41 - 14.08.2024

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Ιταλία, ο Ζοσέ Μουρίνιο αναμένεται να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από την Ρόμα.

Ο δημοσιογράφος του «Sky Sport Italia», Τζιανλούκα Ντι Μάρτσιο, ειδικός στη μεταγραφική αγορά, εγγυάται ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο θα φύγει από τη Ρόμα στο τέλος της σεζόν, όταν λήξει το συμβόλαιό του με τον ιταλικό σύλλογο.

«Δεν θα γίνει», διαβεβαίωσε ο Ντι Μάρτσιο, όταν ρωτήθηκε για την ανανέωση του Πορτογάλου τεχνικού. «Δεν γίνονται διαπραγματεύσεις και δεν έχουν γίνει ποτέ, οπότε οι δύο πλευρές θα χωρίσουν στο τέλος της συμφωνίας, τον Ιούνιο».

Ο Μουρίνιο, ο οποίος εντάχθηκε στη Ρόμα το 2021, προσεγγίστηκε από πολλούς αραβικούς συλλόγους και ο δημοσιογράφος πιστεύει ότι η Σαουδική Αραβία θα μπορούσε να είναι ο προορισμός του Πορτογάλου. 

«Φυσικά, από τη στιγμή που ο Μουρίνιο είναι ελεύθερος, οι σαουδαραβικοί σύλλογοι θα προσπαθήσουν ξανά. Μένει να δούμε τι σκέφτεται ο Μουρίνιο για το μέλλον του, αν θέλει να γίνει προπονητής σε μια νέα ευρωπαϊκή ομάδα ή να πάει στη Σαουδική Αραβία», ανέφερε.

Απασφάλισε ο Λουκάκου: «Θα μιλήσω σύντομα για όλα, όταν το 90% αυτών που διαβάζεις είναι ανακρίβειες, δύσκολα κρατάς το στόμα σου κλειστό»
SERIE A

09:22 - 17.10.2023

Απασφάλισε ο Λουκάκου: «Θα μιλήσω σύντομα για όλα, όταν το 90% αυτών που διαβάζεις είναι ανακρίβειες, δύσκολα κρατάς το στόμα σου κλειστό»

Ο Ρόμελου Λουκάκου σε συνέχεια των πρόσφατων δηλώσεων του για την αποχώρηση του από την Τσέλσι και την άφιξη του στη Ρόμα, αποκάλυψε πως η μέρα την οποία θα μιλήσει για όλους και για όλα δεν αργεί.

Στο ίδιο πρόγραμμα, ο ανταποκριτής στη Ρώμη πρόσθεσε: «Υπάρχουν κάποια πράγματα σχετικά με τους Φριντκινς τους ιδιοκτήτες της Ρόμα που δεν αρέσουν στον Μουρίνιο. Επομένως, σε αυτό το σημείο δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι θα συναντηθούν για να συζητήσουν την ανανέωση του συμβολαίου, αλλά στο στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν».