Μουρίνιο: «Το καλοκαίρι έλαβα τη μεγαλύτερη προσφορά που έχει λάβει ποτέ ένας προπονητής»

Ζοσέ Μουρίνιο

i

PrtScr

Μουρίνιο: «Το καλοκαίρι έλαβα τη μεγαλύτερη προσφορά που έχει λάβει ποτέ ένας προπονητής»

Κώστας Τόπας 08:27 - 02.10.2023 / Ανανεώθηκε: 13:03 - 14.08.2024

Ο Ζοσέ Μουρίνιο κλήθηκε να σχολιάσει το κακό ξεκίνημα της Ρόμα τη φετινή σεζόν αλλά και την εξωπραγματική πρόταση που έλαβε το περασμένο καλοκαίρι από την Αλ Χιλάλ.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν περνάει εύκολες ημέρες στη Ρώμη. Η ομάδα του είναι πιο κοντά στον υποβιβασμό παρά στην Ευρώπη και οι στόχοι είναι περίπλοκοι. Ο ίδιος, ωστόσο, διατηρεί ανέπαφη τη δέσμευσή του στον ρωμαϊκό σύλλογο. Και το κατέστησε σαφές στη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα με τη Φροζινόνε, της οποίας οι «τζιαλορόσι» επικράτησαν 2-0.

Με δύο μόνο νίκες μέχρι στιγμής στη Serie A, ο Τύπος αρχίζει να επισημαίνει ότι ο «Μου» κάνει το χειρότερο ξεκίνημα της καριέρας του και ήθελε να υπερασπιστεί τον εαυτό του με στιλ... «Special One».

 «Δεν διαβάζω τις εφημερίδες. Δεν ακούω, δεν βλέπω ραδιόφωνο ή τηλεόραση, αλλά έχω φίλους, έχω παίκτες και βοηθούς που, αν και δεν θέλω να μάθω, με ενημερώνουν για πράγματα» είπε, προσθέτοντας ότι «στο ποδόσφαιρο, όπως και στη ζωή, υπάρχουν πολλοί παράγοντες. Το ίδιο συμβαίνει όταν κερδίζεις».

«Πριν από τρεις μήνες η ιδέα να φύγω θεωρήθηκε σχεδόν τραγωδία», τόνισε ο Μουρίνιο, αποκαλύπτοντας ότι «στις διακοπές έλαβα τη μεγαλύτερη και πιο τρελή πρόταση που έχει λάβει ποτέ ένας προπονητής στην ιστορία του ποδοσφαίρου και την απέρριψα. Το έκανα γιατί έδωσα τον λόγο μου στους παίκτες μου, στους οπαδούς και στον ιδιοκτήτη του συλλόγου».

Αργότερα, ο δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο αποκάλυψε ότι ο σύλλογος που επιδίωξε να πείσει τον Μουρίνιο ήταν η Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας και ότι η προσφορά ήταν 30 εκατομμύρια ευρώ τη σεζόν. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι με την Ρόμα και δείχνει διατεθειμένος να το εκπληρώσει. Εκτός βέβαια και αν τα αποτελέσματα τον απομακρύνουν από τη διοίκηση της πρωτεύουσας.