Μουζακίτης: «Δεν ήθελα να δώσω στον Ελ Κααμπί την πάσα στο γκολ, μας πιστεύει ο Μεντιλίμπαρ»
i

©imago

Μουζακίτης: «Δεν ήθελα να δώσω στον Ελ Κααμπί την πάσα στο γκολ, μας πιστεύει ο Μεντιλίμπαρ»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:16 - 29.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:16 - 29.09.2024

Ο Χρήστος Μουζακίτης στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ατρομήτου μίλησε για την ασίστ στον Ελ Κααμπί, αλλά και τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 2-0 του Ατρομήτου, με τον Χρήστο Μουζακίτη να είναι ένας εκ των πρωταγωνιστών, αφού έβγαλε την ασίστ στον Ελ Κααμπί που σκόραρε το δεύτερο τέρμα.

Ο 18χρονος μέσος μετά την αναμέτρηση αναφέρθηκε στο ντεμπούτο του με την ανδρική ομάδα, αλλά και για την ασίστ στον Μαροκινό, λέγοντας πως δεν ήθελε να δώσει εκεί την πάσα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ντεμπούτο του με την ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού: «Είμαι πολύ χαρούμενος που πραγματοποίησα το ντεμπούτο μου, μαζί με τον κόσμο μας σε αυτό το γήπεδο. Η ασίστ είναι κάτι που συνέβη, είτε τύχη, είτε όχι, δεν κρατάω μόνο την ασίστ».

Για το τί ζητάει ο Μεντιλίμπαρ: «Μας πιστεύει πολύ και μας βοηθάει ψυχολογικά, γιατί κάποια παιδιά, όταν έρχεται η ώρα να παίξουν στην πρώτη ομάδα, μπορεί να έχουν άγχος. Μας στηρίζει και μας δίνει αυτοπεποίθηση».

Για την ασίστ στο δεύτερο γκολ στο Ελ Κααμπί: «Να λέμε την αλήθεια δεν ήθελα να παίξω εκεί την πάσα, αφού πήγε εκεί πέρα ακόμη καλύτερα».