Μπα: «Πλέον είμαι έτοιμος να βοηθήσω, αισθάνομαι πολύ καλά»
i

Ουσεϊνού Μπα / ©intime

Μπα: «Πλέον είμαι έτοιμος να βοηθήσω, αισθάνομαι πολύ καλά»

Sportal newsroom 19:07 - 17.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:54 - 20.08.2024

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού, Ουσεϊνού Μπα, μίλησε για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση και αναφέρθηκε και στον αγώνα με την Λαμία.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού, Ουσεϊνού Μπα, επιστρέφει στην αγωνιστική δράση και μίλησε ενόψει του αγώνα με την Λαμία (Κυριακή 19/2, 16:00). Ο στόπερ των «ερυθρολεύκων» αναφέρθηκε στην επιστροφή του, στον αγώνα με την ομάδα της Φθιώτιδας, αλλά και για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό το επόμενο Σάββατο (25/2). 

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για την επιστροφή του στη «δράση» μετά από σχεδόν 3,5 μήνες: «Νιώθω πάρα πολύ ωραία. Είμαι πολύ χαρούμενος. Πραγματικά είχα πολύ καιρό να παίξω. Δούλεψα πολύ και προσπάθησα πολύ για την επιστροφή μου. Πλέον είμαι έτοιμος να βοηθήσω και αισθάνομαι πολύ καλά με αυτό».

Μίτσελ: «Ο Κανός με πήρε αμέσως μετά την κηδεία της μητέρας του και μου είπε 'κόουτς έρχομαι και θέλω να παίξω'...»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:58 - 17.02.2023

Μίτσελ: «Ο Κανός με πήρε αμέσως μετά την κηδεία της μητέρας του και μου είπε 'κόουτς έρχομαι και θέλω να παίξω'...»

Ο Ισπανός τεχνικός στις δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης με τη Λαμία στάθηκε στον Σέρχι Κανός και τη νοοτροπία του, ενώ τόνισε πως το μυαλό όλων είναι στο ματς του «Αθανάσιος Διάκος» και όχι στο ντέρμπι «αιωνίων» που ακολουθεί.

Για το ματς με τη Λαμία: «Πιστεύω θα γίνει ένα ωραίο παιχνίδι. Χρειαζόμαστε τους βαθμούς και φυσικά πρέπει να κερδίσουμε. Έχουμε προετοιμαστεί για αυτό και όλοι μας γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι. Θα πάμε, λοιπόν, εκεί για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το αν υπάρχει στο μυαλό του από τώρα το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Πρέπει να παίρνουμε τα παιχνίδια ένα ένα και αυτό που προηγείται είναι αυτό με τη Λαμία. Αυτή τη στιγμή αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα και δεν σκεφτόμαστε τίποτε άλλο παρά μόνο πως θα πάρουμε αυτούς τους τρεις βαθμούς.