Δεν υπάρχει κανείς και τίποτα για να σταματήσει τον «καυτό» Κέιν

Ο Χάρι Κέιν πανηγυρίζει με τη Μπάγερν - Φωτ. IMAGO

Δεν υπάρχει κανείς και τίποτα για να σταματήσει τον «καυτό» Κέιν

Κώστας Τόπας 09:37 - 02.10.2024 / Ανανεώθηκε: 09:37 - 02.10.2024

Παρά το γεγονός ότι πριν από μερικές ημέρες τραυματίστηκε, ο Χάρι Κέιν δεν φαίνεται ότι καταλαβαίνει από προβλήματα και βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Βίνσεντ Κομπανί για την αναμέτρηση της Μπάγερν με την Άστον Βίλα (02/10, 22:00).

Για να σταματήσει ο Χάρι Κέιν, χρειάζεται κάτι περισσότερο από ένα μαρκάρισμα που θα τον αναγκάσει να αντικατασταθεί κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Οι Βαυαροί οπαδοί έβαλαν τα χέρια τους στο κεφάλι τους όταν ο Άγγλος ζήτησε αλλαγή στον αγώνα με τη Λεβερκούζεν, βλέποντας το βαρύ «πυροβολικό» να υποφέρει από έντονο πόνο στον αριστερό του αστράγαλο. 

Αργότερα, η Μπάγερν εξέδωσε ανακοίνωση επιβεβαιώνοντας τον τραυματισμό. Δεν φάνηκε να είναι πολύ σοβαρό, αλλά φάνηκε πως αυτό ήταν αρκετό για να κάνει τον Κέιν να χάσει την αναμέτρηση εναντίον της Άστον Βίλα στο Champions League (02/10, 22:00).

Παρ' όλα αυτά, ο Χάρι Κέιν μπήκε στο αεροπλάνο για να αντιμετωπίσει την ομάδα του Ουνάι Έμερι. Θα δούμε αν θα βρεθεί στην ενδεκάδα εάν τα πράγματα δεν πάνε καλά για την ομάδα του Βινσέντ Κομπανί. Ο Άγγλος επιθετικός πραγματοποίησε την τελευταία προπόνηση με την ομάδα toy και είναι διαθέσιμος. Χωρίς αμφιβολία, είναι η μεγάλη επιθετική αναφορά μιας Μπάγερν που έχει ήδη προειδοποιήσει ότι σε αυτή τη διοργάνωση είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου

Μια μηχανή γκολ

Κι αυτό φρόντισε να το δείξει και κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, της οποίας επικράτησε με το εκκωφαντικό 9-2. Ενα σκορ που έμεινε στην ιστορία της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Στην Bundesliga, η βαυαρική ομάδα τα πηγαίνει εξίσου περίφημα. Με εξαίρεση το στραβοπάτημα με τη Λεβερκούζεν, όπου η Μπάγερν άξιζε κάτι παραπάνω από τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1), οι παίκτες του Κομπανί είναι αήττητοι, σκοράροντας το ένα γκολ μετά το άλλο. Αυτή η ομάδα μοιάζει όλο και περισσότερο με αυτή που πέτυχε το τρεμπλ με τον Χάνσι Φλικ στον πάγκο.

«Κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο»

Θα παίξουμε απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Είναι ίσως ένα από τα τρία ή τέσσερα φαβορί για να κερδίσει αυτόν τον διαγωνισμό. Θέλω να παίξω παιχνίδια όπως αυτό. Φυσικά αντιμετωπίζουμε ήδη ομάδες όπως αυτή στην Premier League: Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ, Άρσεναλ, που είναι επίσης φαβορί όπως η Μπάγερν Μονάχου. Αλλά για να παίξουμε στην Ευρώπη, είμαστε πολύ χαρούμενοι που αντιμετωπίζουμε την Μπάγερν εδώ στην έδρα μας και ελπίζω να μπορέσουμε να απολαύσουμε το παιχνίδι, να ανταγωνιστούμε μαζί της και να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό», δήλωσε ο Ουνάι Έμερι σε συνέντευξη Τύπου.

Για την εν λόγω αναμέτρηση, ο Κομπανί δεν θα μπορεί να υπολογίζει στον Σασά Μποέ και στον Στάσινιτς, τους δύο θεωρητικούς δεξιούς μπακ της ομάδας, οπότε ο Γκερέρο στοχεύει να ξεκινήσει με αλλαγμένο πόδι. Οι υπόλοιποι, οι αναμενόμενοι, μια επιθετική τετράδα που κάνει κάθε αντίπαλη ομάδα να τρέμει: Γκνάμπρι, Μουσιάλα, Ολίσε και Κέιν. Διαφορετικά Μίλερ και Κομάν θα είναι έτοιμοι για τη μάχη με την Άστον Βίλα.