Επίθεση δέχτηκε ένας προπονητής της Μπάγερν πριν τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα: Του έκλεψαν πολύτιμα αντικείμενα
i

©imago

Επίθεση δέχτηκε ένας προπονητής της Μπάγερν πριν τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα: Του έκλεψαν πολύτιμα αντικείμενα

Νεφέλη Μπισμπίκη 18:25 - 23.10.2024

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε έναν προπονητή από το επιτελείο της Μπάγερν Μονάχου το βράδυ της Τρίτης, καθώς δέχτηκε επίθεση από κάποιον άγνωστο, ο οποίος μάλιστα του έκλεψε πολύτιμα προσωπικά αντικείμενα.

Η αποστολή της Μπάγερν Μονάχου έφτασε στην Ισπανία εχθές το απόγευμα, για να αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα την Τετάρτη (23/10), για την τρίτη αγωνιστική της League Phase του Champions League. Ένας προπονητής από το επιτελείο των Βαυαρών, δεν πρόλαβε καλά-καλά να πατήσει το πόδι του και έπεσε θύμα ληστείας.

Συγκεκριμένα, στην περιοχή Sant Martí, ο μάνατζερ της γερμανικής ομάδας, αποφάσισε να βγει μία βόλτα το βράδυ σε εκείνο το μέρος και ένας νεαρός τον πλησίασε, του απέσπασε την προσοχή και του επιτέθηκε, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. Ο δράστης του έκλεψε αντικείμενα αξίας, όπως το κινητό του τηλέφωνο, ένα iPhone 15, ένα high-end ρολόι και το πορτοφόλι του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «ElCaso.cat», ο νεαρός δεν έχει ακόμη αναγνωριστεί από τις Αρχές. Η ειδική ομάδα της καταλανικής αστυνομίας που ερευνά την κλοπή ρολογιών, με το όνομα «Τιτάνι», έχει αναλάβει την έρευνα και θα γίνουν έλεγχοι για να διαπιστωθεί εάν ο κλέφτης που σχετίζεται με τα γεγονότα, είναι ένας από τους συνηθισμένους που ενεργούν κατά τέτοιον τρόπο στη Βαρκελώνη.

Ωστόσο, η αστυνομία ενημέρωσε τον προπονητή της Γερμανικής ομάδας, ότι είναι πολύ δύσκολο να ανακτήσει τα υπάρχοντά του.