Κέιν και Μίλερ «καθάρισαν» για την Μπάγερν απέναντι στη Φράιμπουργκ
i

©imago

Κέιν και Μίλερ «καθάρισαν» για την Μπάγερν απέναντι στη Φράιμπουργκ

Δημήτρης Χούπης 20:27 - 01.09.2024 / Ανανεώθηκε: 20:27 - 01.09.2024

Η Μπάγερν Μονάχου είχε εύκολο απόγευμα κόντρα στη Φράιμπουργκ, της οποίας επικράτησε με 2-0 για τη 2η αγωνιστική της Bundesliga.

Η Μπάγερν συνεχίζει νικηφόρα στο πρωτάθλημα, αφού επικράτησε με 2-0 της Φράιμπουργκ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Bundesliga. Πρωταγωνιστές για τους Βαυαρούς είναι ο Χάρι Κέιν, ο οποίος σκόραρε ξανά, κάνοντας το 1-0.

Στο πρώτο παιχνίδι η κατάσταση ήταν λίγο πολύ γνωστή με την ομάδα του Βενσάν Κομπανία να έχει τον έλεγχο. Στο 21' οι γηπεδούχοι είχαν μια καλή στιγμή με τον Ολίσε και στο 38ο λεπτό ο Χάρι Κέιν από τα έντεκα βήματα άνοιξε το σκορ για την Μπάγερν.

Πρώτη ήττα για τη Λεβερκούζεν στο πρωτάθλημα μετά από 462 ημέρες!
BUNDESLIGA

21:41 - 31.08.2024

Πρώτη ήττα για τη Λεβερκούζεν στο πρωτάθλημα μετά από 462 ημέρες!

Η Λεβερκούζεν παρότι έκανε ότι ήθελε στο πρώτο 45λεπτο και πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων, είδε τη Λειψία να κάνει ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο και να της φέρνει τούμπα το παιχνίδι (2-3), αναγκάζοντας την ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο στην πρώτη της ήττα στην Bundesliga μετά από 44 παιχνίδια.

Στη συνέχεια οι παίκτες των Βαυαρών κρατούσαν με ευκολία το προβάδισμα, το οποίο διεύρυναν στο 78ο λεπτό. O Γκνάμπρι έβγαλε μια σέντρα προς τον Μίλερ, ο οποίος έκανε τρομερό κοντρόλ και στη συνέχεια πλάσαρε για το 2-0.

Λίγο νωρίτερα η Χάιντενχαϊμ είχε εύκολη υπόθεση απέναντι στην Άουγκσμπουργκ, την οποία νίκησε με 4-0. Ο Βάνερ από τα έντεκα βήματα άνοιξε το σκορ στο 9' και στο 30ο λεπτό ο Σιένζα έκανε δύο τα τέρματα των γηπεδούχων.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Στο δεύτερο μέρος η Χάιντενχαϊμ είχε ακόμα δύο τέρματα και... καθάρισε την υπόθεση νίκη. Ο Μπεκ στο 69' πέτυχε το 3-0 και τέσσερα λεπτά μετά ο Μπρούνιγκ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ