Η Μπάγερν σχεδιάζει μια εξωφρενική διπλή μεταγραφή που θα εκπλήξει τους πάντες

Βινσέντ Κομπανί

Η Μπάγερν σχεδιάζει μια εξωφρενική διπλή μεταγραφή που θα εκπλήξει τους πάντες

Κώστας Τόπας 11:44 - 17.07.2024 / Ανανεώθηκε: 11:44 - 17.07.2024

Η Μπάγερν Μονάχου σχεδιάζει μια εκπληκτική διπλή μεταγραφική κίνηση ενόψει της νέας σεζόν, υπό την καθοδήγηση του Βινσέντ Κομπανί.

Η Μπάγερν, η οποία απέτυχε να κερδίσει κάποιον τίτλο την περασμένη σεζόν, έχει ήδη ενισχύσει την ομάδα της ενόψει της σεζόν 2024/25, της οποίας θα ηγείται ο νέος προπονητής, Βινσέντ Κομπανί.

Ο Μάικλ Ολίσε και ο Ζοάο Παλχίνια έχουν περάσει από τις πόρτες στο «Allianz Arena» και ανήκουν ήδη στο ρόστερ των Βαυαρών. Η Μπάγερν απέκτησε τον Ολίσε από την Κρίσταλ Πάλας για περίπου 55 εκατομμύρια ευρώ και τον Παλχίνια από την Φούλαμ, έναντι 50 εκατομμυρίων ευρώ.

Στην Μπάγερν Μονάχου ο Γιαμ Μαντάρ
EUROLEAGUE

13:11 - 16.07.2024

Στην Μπάγερν Μονάχου ο Γιαμ Μαντάρ

Παίκτης της Μπάγερν Μονάχου θα είναι μέχρι το 2026 ο Γιαμ Μαντάρ, αφού ο σύλλογος της Βαυαρίας ανακοίνωσε τον γκαρντ που μέχρι πρόσφατα αγωνιζόταν στη Φενέρμπαχτσε.

Στην Μπάγερν έφτασε και ο Χιρόκι Ίτο, ο οποίος θα ενισχύσει το κέντρο της άμυνας της ομάδας του Κομπανί. Η Μπάγερν ωστόσο αναζητά περισσότερες ενισχύσεις, με τον Φλόριαν Πλέτενμεργκ να ισχυρίζεται ότι οι Βαυαροί της Bundesliga προσπαθούν να αποκτήσουν και τον Ντεζιρέ Ντουέ και τον Τσάβι Σιμόνς.

Ο Ντουέ, 19 ετών, πρωταγωνίστησε στη Ρεν την περασμένη σεζόν και προσελκύει επίσης το ενδιαφέρον από την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία ελπίζει να κρατήσει τον Γάλλο μέσο στη Ligue 1. Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο ισχυρίζεται μάλιστα ότι ο νεαρός θα αποφασίσει σε ποιο σύλλογο θα ενταχθεί, με την απόφαση να αναμένεται τις επόμενες ημέρες.

Η Παρί έστειλε την πρώτη της πρόταση την Τετάρτη και θα πιέσει για την υπογραφή του σε περαιτέρω συνομιλίες. Όσο για την Μπάγερν, η πρώτη της προσφορά απορρίφθηκε από τη Ρεν, αλλά σχεδιάζει να επιστρέψει με άλλη προσφορά.

Ο Σίμονς, ο οποίος σκόραρε για την Ολλανδία εναντίον της Αγγλίας στον ημιτελικό του Euro 2024, έχει συνδεθεί με μια μεταγραφή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αλλά η ομάδα του Τεν Χαχ αντιμετωπίζει σκληρό ανταγωνισμό από την Μπάγερν, η οποία επίσης επιδιώκει την υπογραφή του 21χρονου μεσοεπιθετικού.

Η γερμανική ομάδα δεν τον βλέπει μόνο ως εξτρέμ αλλά και ως «δεκάρι» και θα τον χρησιμοποιούσε πίσω από τον Μουσιάλα και μπροστά από τον Παλχίνια. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι εάν οι μεταγραφές δεν πραγματοποιηθούν, τότε η Μπάγερν θα μπορούσε να εξετάσει τον Ντάνι Όλμο, ο οποίος πρωταγωνίστησε στο Euro 2024.