Η στιγμή που ο Κίμιχ την «έπεσε» στον βοηθό του Τούχελ (vid)

Η στιγμή που ο Κίμιχ την «έπεσε» στον βοηθό του Τούχελ (vid)

Κώστας Τόπας 13:42 - 19.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:15 - 14.08.2024

Η έντονη συζήτηση μεταξύ του Τζόσουα Κίμιχ και του βοηθού προπονητή του Τόμας Τούχελ μετά την ήττα από την Μπόχουμ, ήταν το τελευταίο επεισόδιο μιας ρήξης που ξεκίνησε το καλοκαίρι.

Είναι δύσκολες στιγμές στην Μπάγερν Μονάχου. Οι παίκτες του Τόμας Τούχελ, πιο αμφισβητούμενοι από ποτέ, συμπλήρωσαν μια εβδομάδα χωρίς νίκη. Αυτή την Κυριακή (18/02) ήρθε η ήττα από την Μπόχουμ με 3-2, μένοντας οκτώ βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Λεβερκούζεν.

Μια συνάντηση που, πέρα ​​από την αθλητική πτυχή, άφησε μια έντονη συζήτηση μεταξύ του Τζόσουα Κίμιχ και του βοηθού του Τόμας Τούχελ, Ζολτ Λόου στο τούνελ των αποδυτηρίων του «Vonovia Ruhrstadion».

«Ξέρω τι συνέβη. Είναι ποδοσφαιρικά αποδυτήρια, υπάρχουν πολλά συναισθήματα εκεί μέσα. Αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Είναι ένα φυσιολογικό περιστατικό μετά από μια ήττα», είπε ο Τούχελ όταν ρωτήθηκε για τον εν λόγω καβγά. Ωστόσο, η «Bild» έχει μια πολύ διαφορετική εκδοχή. 

Το εν λόγω δημοσίευμα επισημαίνει ότι η σχέση του Κίμιχ, που έγινε αλλαγή στο 63ο λεπτό με την Μπάγερν να χάνει με 2-1, και του Τούχελ, του οποίου το κεφάλι κρέμεται από μια κλωστή, έχει σπάσει. Ένα ρήγμα που προέκυψε το καλοκαίρι, όταν ο Βαυαρός τεχνικός ζήτησε την άφιξη ενός «εξαριού» προκειμένου να έχει έναν ποδοσφαιριστή πάνω από τον Γερμανό μέσο. Αυτό δεν άρεσε καθόλου στον Κίμιχ, ο οποίος βλέπει ότι η θέση του στο βασικό σχήμα της ομάδας του έχει χαθεί...