Αποχωρεί οριστικά από την Μπάγερν στο τέλος της σεζόν ο Τούχελ

Τόμας Τούχελ

i

PrtScr

Αποχωρεί οριστικά από την Μπάγερν στο τέλος της σεζόν ο Τούχελ

Δημήτρης Χούπης 13:27 - 17.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:37 - 29.05.2024

Ο Τόμας Τούχελ στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι με τη Χόφενχαϊμ ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει οριστικά από την Μπάγερν παρά τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι μπορεί να έμενε.

Ο Τόμας Τούχελ θα αποχωρήσει οριστικά από την Μπάγερν Μονάχου στο τέλος της σεζόν. Οι Βαυαροί είχαν κάνει γνωστό από τον Φεβρουάριο ότι ο Γερμανός θα έφευγε από την ομάδα, αλλά τον τελευταίο καιρό πολλά δημοσιεύματα έκαναν λόγο ότι τελικά θα έμενε.

Όμως ο Γερμανός ήρθε να βάλει τέλος στα όσα έχουν ακουστεί. Ο 50χρονος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι με τη Χόφενχαϊμ αναφέρθηκε στο μέλλον του, τονίζοντας ότι αυτή θα είναι η τελευταία ως προπονητής της Μπάγερν.

Η UEFA εξετάζει να αποσύρει τον Μαρτσίνιακ από το Euro μετά τα γεγονότα στο Ρεάλ - Μπάγερν (vid)
EURO 2024

12:43 - 10.05.2024

Η UEFA εξετάζει να αποσύρει τον Μαρτσίνιακ από το Euro μετά τα γεγονότα στο Ρεάλ - Μπάγερν (vid)

Η UEFA εξετάζει το ενδεχόμενο να μην ορίσει τελικά τον Σίμον Μαρτσίνιακ στο εναρκτήριο παιχνίδι του Euro, μεταξύ Γερμανίας και Σκωτίας, μετά τα όσα συνέβησαν στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» και τη ρεβάνς Ρεάλ - Μπάγερν.

«Αυτή είναι η τελευταία συνέντευξη Τύπου ως προπονητής της Μπάγερν Μονάχου. Υπήρχαν συζητήσεις, αλλά δεν υπήρξε συμφωνία... έτσι η απόφαση που πάρθηκε τον Φεβρουάριο ισχύει ακόμα», ήταν τα λόγια του στην αρχή.

Στη συνέχεια ο πρώην προπονητής της Τσέλσι, σχολίασε πως υπήρχαν συζητήσεις για να μείνει αλλά τελικά δεν φτάσανε ποτέ σε συμφωνία, με τους λόγους του «ναυαγίου» να μην τους κάνει γνωστούς.

«Τα σχόλια των τελευταίων εβδομάδα ήταν το θεμέλιο για να κάνουμε μια συζήτηση και να συνεχίσουμε μαζί... αλλά δεν τα καταφέραμε να φτάσουμε σε συμφωνία. Δεν θα πω τους λόγους. Η συμφωνία από τον Φεβρουάριο ισχύει, θα φύγω από την Μπάγερν», συνέχισε μετά.

Στον ενάμισι χρόνο που κάθισε στον πάγκο των Βαυαρών, ο Τούχελ κατέκτησε ένα πρωτάθλημα, ενώ φέτος το έχασε από την Μπάγερ Λεβερκούζεν.