Ενδιαφέρον της Μπάγερν για Βλαχοδήμο!

Οδυσσέας Βλαχοδήμος

i

©Photo by Eric Verhoeven/Soccrates/Getty Images/Ideal Images

Ενδιαφέρον της Μπάγερν για Βλαχοδήμο!

Μαρία Δαλιάνη • 10:30 - 10.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:22 - 14.08.2024

Σύμφωνα με πορτογαλικό δημοσίευμα η Μπάγερν Μονάχου ψάχνεται για τερματοφύλακα με τους Βαυαρούς να έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου.

Μετά και την αποχώρηση του Γιάν Ζόμερ από την Μπάγερν για την Ίντερ οι Βαυαροί φαίνεται πως ψάχνουν τερματοφύλακα με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο να βρίσκεται στην λίστα τους.

Ο Πορτογάλος δημοσιογράφος Πέδρο Αλμέιδα σε δημοσίευση του στο twitter ανέφερε μεταξύ άλλων ότι οι Γερμανοί ήρθαν σε επικοινωνία με την Μπενφίκα προκειμένου να μάθουν για το στάτους του Έλληνα τερματοφύλακα. Οι Βαυαροί αυτή την στιγμή ως διαθέσιμο τερματοφύλακα έχουν μόνο τον Σβέν Ούρλιχ αφού ο Μάνουελ Νόιερ δεν έχει επανέλθει πλήρως από τον τραυματισμό του. Ωστόσο, όπως φαίνεται βρίσκονται στην αναζήτηση ενός ακόμη τερματοφύλακα που θα έχει ρόλο ημιβασικού.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος ,που έχει τραβήξει το ενδιαφέρον των Γερμανών, έχει συμβόλαιο με την πορτογαλική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2027, αφού ανανέωσε μόλις τον περασμένο Μάρτιο, έχοντας φτάσει πλέον τα πέντε χρόνια στο κλαμπ της Λισαβόνας. Την περασμένη σεζόν ο 29χρονος πορτιέρο πραγματοποίησε 54 συμμετοχές διατηρώντας 28 φορές ανέπαφη την εστία του.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας είχε μετακομίσει στους «αετούς» από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2018. Οι Πορτογάλοι είχαν βγάλει από τα ταμεία τους το ποσό των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να τον αποκτήσουν, με τους «πράσινους» να μην έχουν ποσοστό μεταπώλησης σε περίπτωση αποχώρησης του από την Μπενφίκα. Πάντως, το όνομα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου και οι εξαιρετικές εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει με έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Μάλιστα, το περσινό καλοκαίρι θεωρούταν σχεδόν σίγουρη η μετακίνηση του Βλαχοδήμου στην Ολλανδία για λογαριασμό του Άγιαξ όμως τελικά το "deal" «ναυάγησε». Ο «Αίαντας» έδινε για τον Έλληνα τερματοφύλακα  13 εκατομμύρια ευρώ όμως δεν ήταν αρκετά για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της Μπενφίκα, με τους Πορτογάλους να ζητάνε ένα ποσό της τάξεως των 20 εκατομμυρίων ευρώ ενώ ενδιαφέρον για την απόκτηση του είχε εκφράσει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.