Μια μέρα γεμάτη ιστορικά ρεκόρ για Μπάγερν, Κέιν και Μίλερ!

Χάρι Κέιν

Μια μέρα γεμάτη ιστορικά ρεκόρ για Μπάγερν, Κέιν και Μίλερ!

Κώστας Τσιακλής • 10:15 - 29.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:23 - 14.08.2024

Η Μπάγερν Μονάχου διέσυρε τη Ντάρμσταντ με 8-0 και τόσο η ίδια, όσο και οι Χάρι Κέιν και Τόμας Μίλερ κατέγραψαν ιστορικά ρεκόρ.

Η Μπάγερν Μονάχου ήταν καταιγιστική κόντρα στη Ντάρμσταντ και ένα σωρό ρεκόρ καταρρίφθηκαν από Βαυαρούς, Κέιν και Μίλερ.

Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι η Μπάγερν Μονάχου διέλυσε τη Ντάρμσταντ με 8-0 και επέστρεψε προσωρινά στην κορυφή της Bundesliga. Οι «Βαυαροί» έμειναν νωρίς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τζόσουα Κίμιχ όμως τελικά βρέθηκαν με αριθμητικό πλεονέκτημα αφού η αντίπαλος της δέχθηκε δύο κόκκινες κάρτες πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου!

Αυτό το γεγονός οδήγησε την ομάδα του Τόμας Τούχελ σε μια άνετη επικράτηση, με τους Λερόι Σανέ, Τζαμάλ Μουσιάλα, Τσούπο Μότινγκ, Τόμας Μίλερ και Χάρι Κέιν να μπαίνουν όλοι στον πίνακα των σκόρερ. Μάλιστα αυτή ήταν και η πρώτη φορά που η Μπάγερν Μονάχου πετυχαίνει οκτώ τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο σε παιχνίδι της Bundesliga. Επίσης έγινε και ο πρώτος σύλλογος στην ιστορία του γερμανικού πρωταθλήματος που σκοράρει 34 γκολ στις πρώτες εννέα αγωνιστικές!

Χάρι Κέιν, ο άνθρωπος γκολ

Ιστορία έγραψε φυσικά και ο Χάρι Κέιν. Ο Άγγλος επιθετικός σημείωσε χατ-τρικ και έφτασε ήδη τα 12 γκολ στην Bundesliga. Αυτός είναι ένας απολογισμός που κανένας άλλος δεν είχε καταφέρει στα πρώτα του εννέα παιχνίδια στο γερμανικό πρωτάθλημα. Επιπλέον ο Κέιν είναι και ο πρώτος παίκτης στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα που έχει καταγράψει φέτος 10+ γκολ και 5+ ασίστ.

Ο Μίλερ έπιασε κορυφή και δύσκολα θα πέσει από αυτήν

Ιστορία έγραψε με τη σειρά του και ο Τόμας Μίλερ. Όπως προαναφέραμε, ο Γερμανός σκόραρε και αυτός στο ματς με τη Ντάρμσταντ και έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Μπάγερν Μονάχου που πετυχαίνει τουλάχιστον ένα γκολ σε 15 διαφορετικές σεζόν στη Bundesliga (σκοράρει ακατάπαυστα από την περίοδο 2009-2010). Μέχρι πρότινος το ρεκόρ αυτό κατείχαν μαζί του οι Γκερντ Μίλερ, Κλάους Άουγκενθαλερ και Μεχμέτ Σολ που σκόραραν σε 14 αγωνιστικές περιόδου.