Μπάγερν Μονάχου: Ο Μανέ φρεσκάρει τα γερμανικά του (vid)
i

Μανέ / screenshot via Twitter

Μπάγερν Μονάχου: Ο Μανέ φρεσκάρει τα γερμανικά του (vid)

Sportal newsroom 15:32 - 30.12.2022 / Ανανεώθηκε: 10:53 - 20.08.2024

Στη προσπάθειά του να έχει ευκολότερη επικοινωνία στο γήπεδο, η Μπάγερν Μονάχου αποφάσισε να φρεσκάρει λίγο τα γερμανικά του Σαντιό Μανέ.

Σε μία προσπάθεια να έχει καλύτερη επικοινωνία, η Μπάγερν Μονάχου αποφάσισε να φρεσκάρει λίγο τα γερμανικά του Σαντιό Μανέ. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ, όπως και στο γήπεδο έτσι και στα γερμανικά δεν είναι αρχάριος.

Ο Σενεγαλέζος επιθετικός αγωνιζόταν στην Αυστρία και τη Σάλτσμπουργκ, οπότε ξέρει τα βασικά της γερμανικής γλώσσας. Παρόλα αυτά είναι λογικό να τα έχει ξεχάσει κάπως. Έτσι οι «Βαυαροί» αποφάσισαν να του τα φρεσκάρουν λίγο, από τη πιο απλή φράση «δώσε πάσα». Το αποτέλεσμα φυσικά της προσπάθειας αυτής είναι αρκετά αστείο, καθώς ο Μανέ.. τα «βρίσκει λίγο σκούρα».

Η Μπάγερν θέλει να τον κάνει να έχει ευκολότερη προσαρμογή στην ομάδα, αλλά και έξω από αυτή. Ο πρώτος στόχος τους φυσικά είναι να του κάνουν πιο εύκολη την επικοινωνία στο γήπεδο, να μπορεί να συνεννοηθεί με τους συμπαίχτες του. Κάπως έτσι πιστεύουν ότι θα μπορεί να αποδώσει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, καθώς όπως οι ίδιοι λένε, τον αγόρασαν για να ξεχωρίσει και να τους βοηθήσει να πάρουν το πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ.