«Άκυρο» του Μίλερ σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας

Τόμας Μίλερ & Λιονέλ Μέσι

i

Τόμας Μίλερ & Λιονέλ Μέσι/©Photo by Alexander Hassenstein/Getty Images/Ideal Images

«Άκυρο» του Μίλερ σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας

Δημήτρης Χούπης 10:07 - 16.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:33 - 14.08.2024

Μία ομάδα της Σαουδικής Αραβίας έκανε πρόταση στον Τόμας Μίλερ, αλλά ο Γερμανός έδωσε αρνητική απάντηση, καθώς η μετακίνηση στη χώρα της Μέσης Ανατολής δεν είναι μέσα στις επιλογές του.

Στη Σαουδική Αραβία έχουν ως στόχο να βελτιώσουν το πρωτάθλημά τους, φέρνοντας παίκτες αστέρες, έστω και σε προχωρημένη ηλικία. Μία ομάδα από τη χώρας της Μέσης Ανατολής λοιπόν έκανε πρόταση στον Τόμας Μίλερ, όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Κρίστιαν Φαλκ

Η απάντηση που έδωσε όμως ο Γερμανός επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου ήταν αρνητική αφού στις επιλογές του δεν υπάρχει η μετακίνησή του στη Σαουδική Αραβία. Το συμβόλαιο πάντως που του πρόσφεραν είχε διάρκεια τριών χρόνων. 

Το συμβόλαιο του 33χρονου με τους Βαυαρούς ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024. Τη χρονιά που μας πέρασε ο Γερμανός διεθνής αγωνίστηκε σε σαράντα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας οχτώ γκολ και δώδεκα ασίστ. 

Πριν από έναν μήνα ωστόσο η Bild είχε υποστηρίξει πως ο Μίλερ ήταν προς την πόρτα της εξόδου, λόγω του μειωμένου χρόνου που είχε τον τελευταίο καιρό. 

Την ίδια ώρα λέγεται πως ο Τόμας Τούχελ αναμένεται να κάνει «επιχείρηση σκούπα» στην Μπάγερν το φετινό καλοκαίρι. Ο αριθμός των παικτών που ενδέχεται να αποχωρήσουν μάλιστα μπορεί να φτάσει τους εφτά. Ένας από αυτούς είναι ο Σαντιό Μανέ, ο οποίος το καλοκαίρι αποκτήθηκε από τη Λίβερπουλ. Ο τραυματισμός του Σενεγαλέζου δεν τον άφησε να βρει ρυθμό, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της ομάδας. 

Ακόμη ο Λερόι Σανέ λόγω των συγκρούσεων με τον πρώην επιθετικό της Λίβερπουλ, αναμένεται να αποχωρήσει επίσης από τη γερμανική ομάδα, ενώ ένας ακόμα παίκτης προς πώληση μπορεί να είναι ο Σερτζ Γκνάμπρι

Αυτοί οι τρεις δεν είναι τα μόνα μεγάλα ονόματα που μπορεί να περάσουν την πόρτα της εξόδου της Μπάγερν. Λέον Γκορέτσκα, Μάρσελ Ζάμπιτσερ, Λούκας Ερναντές και Μπεντζαμίν Παβάρ είναι οι παίκτες που ο Τόμας Τούχελ θέλει να αποδεσμεύσει. Ο τελευταίος μάλιστα έχει κινήσει το ενδιαφέρον τόσο της Μπαρτσελόνα όσο και της Λίβερπουλ.