Ο υποψήφιος αντικαταστάτης του Τούχελ στην Μπάγερν μετά το... ναυάγιο με τον Ράγκνικ

Τόμας Τούχελ

i

Τόμας Τούχελ/©Photo by Catherine Ivill/Getty Images/Ideal Images

Ο υποψήφιος αντικαταστάτης του Τούχελ στην Μπάγερν μετά το... ναυάγιο με τον Ράγκνικ

Δημήτρης Χούπης 14:03 - 03.05.2024 / Ανανεώθηκε: 05:10 - 16.05.2024

Ο Έρικ Τεν Χαχ σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Γερμανία είναι ένας εκ των υποψηφίων αντικαταστατών του Τόμας Τούχελ στην Μπάγερν Μονάχου μετά το... ναυάγιο με τον Ραλφ Ράγκνικ.

Εδώ και καιρό είναι γνωστό πως ο Τόμας Τούχελ δεν θα συνεχίσει στην Μπάγερν Μονάχου μετά το τέλος της σεζόν. Ο Γερμανός προπονητής μετά την κακή εικόνα της ομάδας, αλλά και την απουσία τόσο του Κυπέλλου όσο και του πρωταθλήματος, θα απομακρυνθεί από τους Βαυαρούς μετά το τέλος της χρονιάς το ερχόμενο καλοκαίρι.

Κάπως έτσι η γερμανική ομάδα έχει ήδη αρχίσει να κοιτάει τις επιλογές της για τη θέση του προπονητή, με τον Ραλφ Ράγκνικ να ήταν μία τέτοια περίπτωση. Ο Αυστριακό τεχνικός είχε φτάσει κοντά σε συμφωνία με την Μπάγερν, αλλά την τελευταία στιγμή οι διαπραγματεύσεις δεν καρποφόρησαν και η συμφωνία χάλασε.

Κάπως έτσι οι Βαυαροί είναι αναγκασμένοι να στραφούν αλλού. Όπως αναφέρει ο Γερμανός δημοσιογράφος της Bild, Κρίστιαν Φαλκ, ο Έρικ Τεν Χαχ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ένας υποψήφιος για τον πάγκο της ομάδας. Την ίδια ώρα μάλιστα οι «κόκκινοι διάβολοι», σύμφωνα με το δημοσίευμα, εξετάζουν τις επιλογές τους για τη θέση του προπονητή με τον Τούχελ να είναι ένας εξ αυτών.

Ο Γερμανός ωστόσο δεν θέλει να έρθει σε επαφή με τους ανθρώπους της αγγλικής ομάδας πριν από τη ρεβάνς με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ακόμα μία περίπτωση για την Μπάγερν, σύμφωνα με την Equipe είναι ο Ρούντι Γκαρσία, ο οποίος είναι ελεύθερος, ενώ ακόμα μία λύση είναι ο Ρότζερ Σμιντ της Μπενφίκα, με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2026.