Η Μπάγερν θέλει τον Μουσιάλα για την επόμενη... 20ετία

Ο Μουσιάλα - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Η Μπάγερν θέλει τον Μουσιάλα για την επόμενη... 20ετία

Δημήτρης Χούπης 17:26 - 10.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:28 - 10.09.2024

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, η ομάδα θέλει να ανανεώσει τον Τζαμάλ Μουσιάλα με στόχο να τον κάνει τον νέο Τόμας Μίλερ, ο οποίος βρίσκεται στους Βαυαρούς για κοντά είκοσι χρόνια.

Ο Τζαμάλ Μουσιάλα εδώ και λίγα χρόνια έχει συστηθεί στο ποδοσφαιρικό κοινό μέσω της Μπάγερν Μονάχου, στην οποία αποτελεί βασικό κομμάτι της ομάδας. Το συμβόλαιο του 20χρονου όμως ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι και στις τάξεις των Βαυαρών δεν θέλουν να τον αφήσουν να αποχωρήσει.

Κάπως έτσι θέλουν από αρκετά νωρίς να ξεκινήσουν τις διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του. Υπενθυμίζεται πως ήδη μερικές ομάδες έχουν δείξει το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του Γερμανού μεσοεπιθετικού και η απόφαση για το μέλλον του, βρίσκεται στο δικό του χέρι.

Παίκτης της Νυρεμβέργης ξυλοκοπήθηκε από οπαδούς της ομάδας του επειδή ανέβασε φωτογραφία με φανέλα της Μπάγερν
BUNDESLIGA

11:21 - 02.09.2024

Παίκτης της Νυρεμβέργης ξυλοκοπήθηκε από οπαδούς της ομάδας του επειδή ανέβασε φωτογραφία με φανέλα της Μπάγερν

Ο νεαρός παίκτης της Νυρεμβέργης, Νίκλας Σόμερ δέχθηκε επίθεση από οπαδούς της ίδιας του της ομάδας, επειδή ανήρτησε στα social media φωτογραφία με τον ίδιο να φοράει φανέλα της Μπάγερν Μονάχου.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Μπάγερν, Χέρμπερτ Χάινερ, στις τάξεις τω Βαυαρών έχουν στόχο να κάνουν τον Μουσιάλα έναν νέο Τόμας Μίλερ, ο οποίος βρίσκεται στην ομάδα κοντά είκοσι χρόνια.

«Ο Τζαμάλ Μουσιάλα μπορεί να γίνει ο νέος Τόμας Μίλερ και έτσι να μείνει στον σύλλογο για τα επόμενα 20 χρόνια. Θέλουμε να κάνουμε τα πάντα για να κρατήσουμε τον Μουσιάλα όσο το δυνατόν περισσότερο.

Κατά τη γνώμη μου, θα μπορούσε να γίνει ο δεύτερος Τόμας Μίλερ... οπότε θα μπορούσε να μείνει εδώ για τα επόμενα 20 χρόνια. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να επεκτείνουμε το συμβόλαιό του», ήταν τα λόγια του προέδρου της Μπάγερν.

Ο 20χρονος βρίσκεται ήδη κοντά πέντε χρόνια στην Μπάγερν, με την οποία έχει μετρήσει 166 συμμετοχές, 44 γκολ και 31 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Ακόμα έχει κατακτήσει τέσσερα πρωταθλήματα και ένα Champions League.