Η ενδεκάδα του Συλαϊδόπουλου για το ματς του Ολυμπιακού με την Μπάγερν

O Συλαϊδόπουλος

Η ενδεκάδα του Συλαϊδόπουλου για το ματς του Ολυμπιακού με την Μπάγερν

Άγγελος Φραγκισκάτος 17:00 - 12.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:46 - 13.08.2024

Δείτε τις επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου όσον αφορά το αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού Κ19 για την εκτός έδρας νοκ-άουτ αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου για τα προημιτελικά του Youth League.

Πριν από μερικές εβδομάδες, η Κ19 του Ολυμπιακού πήρε τη νίκη στα πέναλτι επί της Λανς και έγινε η πρώτη ομάδα που πήρε την πρόκριση για την προημιτελική φάση του Youth League.

Αντίπαλος των ερυθρόλευκων θα είναι η Μπάγερν, με την αναμέτρηση να διεξάγεται στο FC Bayern Campus. Η εν λόγω αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί σήμερα (12/03) στις 17:00 ώρα Ελλάδος.

Ο νικητής του συγκεκριμένου ζευγαριού, θα αντιμετωπίσει στην ημιτελική φάση τον νικητή της αναμέτρησης Ναντ-Κοπεγχάγη σε αγώνα που θα διεξαχθεί στις 19 Απριλίου.

Για να φτάσει στα προημιτελικά, η Μπάγερν Μονάχου, επικράτησε της Φέγενοορντ με 3-2 χάρη στα τέρματα των Βίμερ (20'), Φερνάντεθ (28') και Ντεμιρκάν (45') και με αυτόν τον τρόπο πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση, εκεί όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με τους Πειραιώτες. Σε περίπτωση ισοπαλίας μεταξύ των δύο ομάδων σήμερα (12/03, 17:00), θα ακολουθήσει παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.

Λίγο πριν τη σέντρα της σημαντικής εκτός έδρας αναμέτρησης των Πειραιωτών έγιναν γνωστές οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ομάδας του.

Έτσι λοιπόν, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Σίνα, με τους Κ. Κωστούλα, Τανούλη και Πρεκατέ να αποτελούν την τριάδα της άμυνας. Κουτσογούλας-Αλαφάκης θα είναι τα δύο χαφ, ενώ στον άξονα θα αγωνιστούν οι Μουζακίτης και Μπάκουλας. Πνευμονίδης και Παπακανέλλος θα κινούνται πίσω από τον προωθημένο Χ. Κωστούλα.

Ολυμπιακός (Σωτήρης Συλαϊδόπουλος): Σίνα - Κ. Κωστούλας, Τανούλης, Πρεκατές – Κουτσογούλας, Μουζακίτης, Μπάκουλας, Αλαφάκης – Πνευμονίδης, Παπακανέλλος - Χ. Κωστούλας.