Ο Κέιν ήταν μαγικός και η Μπάγερν Μονάχου «καθάρισε» τη Στουτγκάρδη

Χάρι Κέιν

i

© Imago

Ο Κέιν ήταν μαγικός και η Μπάγερν Μονάχου «καθάρισε» τη Στουτγκάρδη

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 21:24 - 19.10.2024 / Ανανεώθηκε: 21:25 - 19.10.2024

Το χατ τρικ του εντυπωσιακού Χάρι Κέιν έκρινε το Μπάγερν Μονάχου - Στουτγκάρδη, με τον Κομάν να βάζει το... κερασάκι στην τούρτα.

Ποιος είδε τον Χάρι Κέιν και δεν φοβήθηκε!

Η Μπάγερν Μονάχου υποδέχτηκε την Στουτγκάρδη για την 7η αγωνιστική της Bundesliga κι επέστρεψε στις νίκες, με τον Άγγλο «killer της να πετυχαίνει ακόμη ένα χατ τρικ στην καριέρα του (4-0).

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Βαυαροί είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων από το ξεκίνημα του ματς, όμως στο πρώτο μέρος έμειναν «άσφαιροι». Στην επανάληψη, το σκηνικό παρέμεινε ίδιο, με τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή και να πιέζουν για το γκολ, το οποίο και βρήκαν στο 57΄.

Ο Κέιν βρήκε τον χώρο που ήθελε και με ένα μακρινό άπιαστο σουτ άνοιξε το σκορ, δίνοντας τη λύση στην ομάδα του. Ο Άγγλος είχε κέφια και τέσσερα λεπτά αργότερα «χτύπησε» και πάλι. Η μπάλα έμεινε για πολύ ώρα μέσα στην περιοχή κι έφτασε στον 31χρονο, ο οποίος με μία προσποίηση βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και είχε εύκολο έργο για το 2-0.

Παρόμοιο ήταν και το τρίτο γκολ του Κέιν, ο οποίος στο 80ο λεπτό βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο και πλάσαρε σωστά για το 3-0. Το... κερασάκι στην τούρτα για την ομάδα του Κομπανί έβαλε ο Κομάν δευτερόλεπτα πριν συμπληρωθεί το 90λεπτο, με τον Γάλλο να εκτελεί υποδειγματικά από τα αριστερά, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

Με αυτήν τη νίκη, η Μπάγερν έφτασε τους 17 πόντους και παρέμεινε στην κορυφή, με τη Στουτγκάρδη να παραμένει 9η με 9 βαθμούς.