Αστέρας της Μπάγερν έξαλλος με τον Κομπανί επειδή έχει παίξει μόλις ένα λεπτό φέτος

Βίνσεντ Κομπανί - Μπάγερν

Αστέρας της Μπάγερν έξαλλος με τον Κομπανί επειδή έχει παίξει μόλις ένα λεπτό φέτος

Κώστας Τόπας 13:00 - 16.09.2024 / Ανανεώθηκε: 13:00 - 16.09.2024

Αστέρας της Μπάγερν Μονάχου έγινε έξαλλος με τον προπονητή του, Βενσάν Κομπανί μετά το γεγονός ότι δεν τον συμπεριέλαβε στην αποστολή στον αγώνα με την Χόλσταϊν Κιέλ.

Ο Λέον Γκορέτσκα δεν αγωνίστηκε με την Μπάγερν Μονάχου και συγκεκριμένα στη μεγάλη νίκη της ομάδας του με 6-1 επί της «νεοφώτιστης» στη Bundesliga, Χόλσταϊν Κιέλ.

Ο Γερμανός διεθνής μέσος, ο οποίος έχει καταγράψει 222 εμφανίσεις για την Μπάγερν από τότε που εντάχθηκε στη Σάλκε το 2018, δεν αγωνίστηκε ούτε στη νίκη των Βαυαρών με 4-0 στο Κύπελλο Γερμανίας, επί της Ουλμ Φούσμπαλ. Συγκεκριμένα, ο Γκορέτσκα έχει παίξει μόλις ένα λεπτό (!) για τους Βαυαρούς αυτή τη σεζόν.

Μιλώντας πριν από τη νίκη της Μπάγερν επί της Χολστάιν Κιελ, ο αθλητικός διευθυντής Μαξ Έμπερλ εξήγησε την απουσία του 29χρονου από την ομάδα και πρόσθεσε ότι ο παίκτης ήταν «αναστατωμένος με τον προπονητή».

«Ο Λέον ήξερε ότι βασιζόμασταν στον Πάβλοβιτς και ότι θα φέρναμε τον Παλίνια στην ομάδα. Οπως επίσης και ότι ο Κίμιχ θα έπαιζε περισσότερο στο κέντρο. Απλώς ο ανταγωνισμός είναι σκληρός», ανέφερε αρχικά ο Έμπερλ και συνέχισε: «Έχουμε επίσης πει ότι όταν ο Λέον είναι εκεί και είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει την κατάσταση, ο προπονητής θα του φερθεί εντελώς κανονικά.

«Ο Λεόν είναι υπέροχος τύπος. Μου αρέσει πολύ, παρόλο που είναι φανερά αναστατωμένος αυτή τη στιγμή. Το καταλαβαίνω κι εγώ. Αλλά αυτό είναι μέρος της ζωής στο ποδόσφαιρο».

Ο Γκορέτσκα έχει πετύχει 40 γκολ και έχει μοιράσει 46 ασίστ στα έξι του χρόνια στην Μπάγερν, ενώ έχει κερδίσει πέντε τίτλους Bundesliga καθώς και ένα Champions League. Ο μέσος έχει επίσης 57 συμμετοχές με την Εθνική Γερμανίας.

Η Μπάγερν έχει κερδίσει και τους τρεις αγώνες της στην Bundesliga αυτή τη σεζόν και βρίσκεται στην κορυφή έχοντας σκοράρει 11 γκολ. Εν τω μεταξύ, ο Χάρι Κέιν βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος με τέσσερα γκολ μαζί με τον Αντρέι Κράμαριτς της Χόφενχαϊμ.