Ο Κέιν εξακολουθεί να μην έχει σπίτι στο Μόναχο, αφού απέρριψε την ευκαιρία να μετακομίσει σε βίλα με αμύθητη αξία

Χάρι Κέιν

Ο Κέιν εξακολουθεί να μην έχει σπίτι στο Μόναχο, αφού απέρριψε την ευκαιρία να μετακομίσει σε βίλα με αμύθητη αξία

Κώστας Τόπας 11:01 - 06.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:56 - 14.08.2024

Ο Χάρι Κέιν εξακολουθεί να ψάχνει για σπίτι στο Μόναχο μετά την καλοκαιρινή του μεταγραφή στην Μπάγερν, απορρίπτοντας μάλιστα την ευκαιρία να αγοράσει μια βίλα αξίας 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Χάριν Κέιν άφησε την Τότεναμ καθώς πήγε στην Μπάγερν Μονάχου σε μια συμφωνία αξίας 100 εκατομμυρίων ευρώ. Έχει κάνει ήδη ένα παραγωγικό ξεκίνημα στην καριέρα του στη Γερμανία, καθώς έχει σκοράρει εννέα γκολ σε ισάριθμα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις - συμπεριλαμβανομένου ενός γκολ εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Champions League.

Ωστόσο, ο αρχηγός της εθνικής Αγγλίας εξακολουθεί να ψάχνει για ένα σπίτι στη Γερμανία, αφού δεν έχει αγοράσει ακόμη ακίνητο. Αυτό αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της «BILD» που ισχυρίζεται ότι κοίταξε από κοντά μια παλιά βίλα για εκείνον και την οικογένειά του στο Γκρούνεβαλντ, αξίας 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Ωστόσο, ο 30χρονος δεν ενδιαφέρεται να αγοράσει την πολυτελή βίλα. Αλλά, σύμφωνα με το γερμανικό δημοσίευμα, θα μπορούσε να την νοικιάσει για περίπου 870.000 ετησίως. Εάν μετακομίσει τελικά εκει, τότε ένας από τους γείτονές του θα είναι ο θρύλος της Μπάγερν και μέλος του εποπτικού συμβουλίου Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε.