Ο Ούλι Χένες ισχυρίζεται ότι οι διακοπές του σκι οδήγησαν στην απόλυση του Νάγκελσμαν

Γιούλιαν Νάγκελσμαν

i

Γιούλιαν Νάγκελσμαν/©Marius Becker/picture alliance via Getty Images/Ideal Images

Ο Ούλι Χένες ισχυρίζεται ότι οι διακοπές του σκι οδήγησαν στην απόλυση του Νάγκελσμαν

Κώστας Τόπας 09:49 - 03.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:25 - 14.08.2024

Οι προπονητές έχουν απολυθεί για πολλούς διαφορετικούς λόγους όλα αυτά τα χρόνια, αλλά στην περίπτωση του Γιούλιαν Νάγκελσμαν στην Μπάγερν Μονάχου, φαίνεται ότι οι διακοπές του σκι συνέβαλαν στην απόφαση του συλλόγου να τον απομακρύνουν από την τεχνική ηγεσία.

Η Μπάγερν Μονάχου αποφάσισε να απολύσει τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν, ο οποίος απολάμβανε διακοπές για σκι με την σύντροφό του όταν ανακάλυψε την είδηση ​​της επικείμενης απόλυσής του στα ΜΜΕ.

Σύμφωνα με το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Μπάγερν και πρώην θρύλο του συλλόγου, Ούλι Χένες, η απόφαση του Νάγκελσμαν να πάει για σκι μετά την ήττα της ομάδας του με 2-1 από την Λεβερκούζεν, οδήγησε τους διοικούντες τον γερμανικό σύλλογο να τον απολύσουν.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Kicker, ο Χένες τόνισε συγκεκριμένα: «Ο Νάγκελσμαν δεν έπρεπε να έχει πάει διακοπές για σκι μετά την ήττα στο Λεβερκούζεν. Αν είχε μείνει στο Μόναχο, θα τον είχαν συναντήσει και θα του είχαν μιλήσει Δευτέρα ή Τρίτη. Και ποιος ξέρει τι θα γινόταν τότε;», εξήγησε χαρακτηριστικά ο Χένες, ο οποίος έπαιξε για την Μπάγερν μεταξύ 1970 και 1979.

Όσο για τον Νάγκελσμαν, σίγουρα δεν θα είναι δύσκολο να δοθούν προσφορές για δουλειά, με πολλές αναφορές να συνδέουν τον νεαρό προπονητή με τη θέση στην Τότεναμ και την Τσέλσι, μετά τις απολύσεις των Αντόνιο Κόντε και Γράχαμ Πότερ.