Ο πρόεδρος της Μπάγερν εξήγησε τι εστί Μουσιάλα: «Είναι ένας παίκτης που εμφανίζεται μια φορά στον αιώνα»
i

©imago

Ο πρόεδρος της Μπάγερν εξήγησε τι εστί Μουσιάλα: «Είναι ένας παίκτης που εμφανίζεται μια φορά στον αιώνα»

Νεφέλη Μπισμπίκη 11:25 - 28.09.2024

Ο Τζαμάλ Μουσιάλα χαρακτηρίστηκε ως ένας από τους ποδοσφαιριστές που βγαίνουν μία φορά στο τόσο σύμφωνα με τον πρόεδρο της Μπάγερν, ο οποίος θέλει να τον κρατήσει στο Μόναχο, παρά τις φήμες που τον συνδέουν με την Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Τζαμάλ Μουσιάλα έχει αποδείξει πως είναι ένας από τους καλύτερους νέους παίκτες στα ευρωπαϊκά γήπεδα και όπως είναι φυσικό, η Μπάγερν Μονάχου θέλει να επεκτείνει το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει το 2026. Τον τελευταίο καιρό όμως, το όνομα του Γερμανού έχει συνδεθεί με την Μάντσεστερ Σίτι, η οποία λέγεται πως είναι διατεθειμένη να προσφέρει στους Βαυαρούς το ποσό των 100 εκατομμυρίων ευρώ, για να αποκτήσει τον νεαρό μεσοεπιθετικό.

 Ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου από την άλλη, Χέρμπερτ Χάινερ, πασχίζει να τον πείσει να παραμείνει στο Μόναχο, καθώς τον θεωρεί ένα από τα βασικά συστατικά για την κατάκτηση τίτλων, καθώς επίσης πέρα από την Μάντσεστερ Σίτι, έχει να αντιμετωπίσει και την Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία έχει εκδηλώσει και αυτή το ενδιαφέρον της για τον Μουσιάλα. Ωστόσο, ο Χάινερ, με πρόσφατες δηλώσεις του, τόνισε την σημασία του παίκτη για τους Βαυαρούς, αλλά και το πόσο σπάνιες ικανότητες έχει.

Η Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζει «βόμβα» για τη νέα σεζόν με δύο μεταγραφές άνω των 200 εκατ. ευρώ!
PREMIER LEAGUE

10:16 - 12.09.2024

Η Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζει «βόμβα» για τη νέα σεζόν με δύο μεταγραφές άνω των 200 εκατ. ευρώ!

Η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα μπορεί να μην ήταν ιδιαίτερη ενεργή στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού, ωστόσο όπως φαίνεται έχει ήδη σχέδιο για τη νέα σεζόν για να κάνει ακόμα πιο ισχυρή την ομάδα.

 «Αγαπάμε τον Τζαμάλ Μουσιάλα και είναι ξεκάθαρο ότι είναι ποδοσφαιριστής που εμφανίζεται μια φορά στον αιώνα. Προφανώς, η κύρια αποστολή μας είναι να επεκτείνουμε το συμβόλαιό του και να τον κρατήσουμε στην Μπάγερν για μεγάλο χρονικό διάστημα», ανέφερε ο πρόεδρος της Μπάγερν στη Γερμανική Abendzeitung.

Η Μπάγερν του Μουσιάλα, αντιμετωπίζει την πρωταθλήτρια της Bundesliga, Μπάγερ Λεβερκούζεν, το Σάββατο 28/9.