Πρόεδρος Μπάγερν: «Δεν καταλαβαίνω γιατί η Μπαρτσελόνα φλερτάρει τόσο επιθετικά με τον Κίμιχ»

Χέρμπερτ Χάινερ

i

© prtscr

Πρόεδρος Μπάγερν: «Δεν καταλαβαίνω γιατί η Μπαρτσελόνα φλερτάρει τόσο επιθετικά με τον Κίμιχ»

Sportal newsroom 19:12 - 17.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:31 - 14.08.2024

Ενοχλημένος εμφανίστηκε σε δηλώσεις που παραχώρησε ο πρόεδρος της Μπάγερν, Χέρμπερτ Χάινερ, με τον τρόπο που η Μπαρτσελόνα προσπαθεί να προσεγγίσει τον Τζόσουα Κίμιχ.

Η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Τζόσουα Κίμιχ και έκανε κρούση στην Μπάγερν Μονάχου, όμως οι «Βαυαροί» της έκοψαν την όρεξη αφού της έκαναν σαφές ότι ο Γερμανός μέσος δεν είναι προς πώληση.

Οι «μπλαουγκράνα» δεν κατάφεραν να αποσπάσουν την υπογραφή του Λιονέλ Μέσι και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στους υπόλοιπους μεταγραφικούς στόχους που έχουν. Την ίδια αρνητική κατάληξη όμως φαίνεται ότι θα έχει και η περίπτωση του Τζόσουα Κίμιχ.

Αυτό γιατί η Μπαρτσελόνα επιδίωξε να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με τη Μπάγερν Μονάχου για την απόκτηση του Γερμανού μέσου ωστόσο είδε τους «Βαυαρούς» να της απαντούν ότι ο Κίμιχ δεν πωλείται σε καμία περίπτωση.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο πρόεδρος του γερμανικού συλλόγου, έκοψε τελείως την όρεξη στους Καταλανούς, ενώ εξέφρασε τη ενόχληση του για τον τρόπο με τον οποίο επιχειρούν να προσεγγίσουν τον έμπειρο μέσο.

«Πρώτα από όλα, ο Τσάβι ήταν εξαιρετικός παίκτης και έχω μεγάλο σεβασμό για τη Μπαρτσελόνα. Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί φλερτάρουν τόσο ανοικτά και επιθετικά με έναν δικό μας παίκτη. Ο Κίμιχ είναι ακρογωνιαίος λίθος για το πρότζεκτ μας.

Είναι ένας ηγέτης, έχει κερδίσει πολλούς τίτλους με εμάς και θα συνεχίσει να το κάνει με εμάς και στο μέλλον. Βρίσκεται στα πλάνα μας και είναι ένας από τους παίκτες που θα χτίσουμε την ομάδα γύρω του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χέρμπερτ Χάινερ.

Εμπαπέ, Οσίμεν και Κέιν: Τα σίριαλ μεταγραφών με τους πιο «καυτούς» στράικερ (vids)
LIGUE 1

12:48 - 17.06.2023

Εμπαπέ, Οσίμεν και Κέιν: Τα σίριαλ μεταγραφών με τους πιο «καυτούς» στράικερ (vids)

Εμπαπέ, Οσίμεν, Κέιν κι άλλα αστέρια του ποδοσφαίρου συγκεντρώνουν αρκετές πιθανότητες ώστε το καλοκαίρι να αποχωρήσουν από τις ομάδες τους και να ανοίξουν νέο κεφάλαιο στην καριέρα τους.

Ο Κίμιχ βρίσκεται στην Μπάγερν Μονάχου από τον Ιούλιο του 2015 και δεσμεύεται με συμβόλαιο με το σύλλογο για ακόμα δύο χρόνια. Συνολικά με τους Βαυαρούς έχει καταγράψει 347 συμμετοχές, με απολογισμό 40 γκολ και 94 ασίστ. Επιπλέον έχει κατακτήσει οκτώ πρωταθλήματα, ένα Champions League, ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, ένα ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, τρία Κύπελλα και έξι Σούπερ Καπ Γερμανίας.