Οι οπαδοί της Μπάγερν έκαναν ασυνήθιστη διαμαρτυρία πετώντας μπαλάκια τένις στον αγωνιστικό χώρο (vid)

Οπαδοί Μπάγερν

i

PrtScr

Οι οπαδοί της Μπάγερν έκαναν ασυνήθιστη διαμαρτυρία πετώντας μπαλάκια τένις στον αγωνιστικό χώρο (vid)

Κώστας Τόπας 12:03 - 27.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:11 - 14.08.2024

Η πρεμιέρα της Μπάγερν Μονάχου στο Κύπελλο Γερμανίας, κόντρα στη Μίνστερ (4-0), σημαδεύτηκε από τη διαμαρτυρία των φιλάθλων και η οποία θα επιφέρει πρόστιμο στον βαυαρικό σύλλογο.

Εύκολο έργο είχε η Μπάγερν Μονάχου στο Κύπελλο Γερμανίας, κόντρα στη Μίνστερ, της οποίας κι επικράτησε 4-0 και πήρε το εισιτήριο για την β' γύρο της διοργάνωσης. Ωστόσο, η αναμέτρηση σημαδεύτηκε από ένα περίεργο περιστατικό και συγκεκριμένα από τη διαμαρτυρία των φιλάθλων της Μπα΄γερν, η οποία θα επιφέρει πρόστιμο στον βαυαρικό σύλλογο.

Μετά από 30 λεπτά παιχνιδιού, 185 μπάλες του τένις πετάχτηκαν στον αγωνιστικό χώρο του «Preussenstadion», διακόπτοντας τον αγώνα όταν η Μπάγερν κέρδιζε με 1-0. Εργαζόμενοι, παίκτες και μέλη των ομάδων συγκεντρώθηκαν για να απομακρύνουν τις μπάλες από τον αγωνιστικό χώρο για να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Η ενέργεια αυτή ήταν μια διαμαρτυρία των οπαδών της Μπάγερν σχετικά με την ημερομηνία διεξαγωγής του Γερμανικού Σούπερ Καπ κόντρα στη Λειψία, στις 8 Σεπτεμβρίου, και η οποία ανέβαλε την αναμέτρηση των ομάδων στο Κύπελλο. Όταν πετούσαν τις μπάλες, οι οπαδοί της Μπάγερν έδειξαν ένα πανό που έγραφε: «Όχι στο Σούπερ Καπ το Σαββατοκύριακο του Κυπέλλου Γερμανίας».

Σύμφωνα με το κανάλι Sport1, η Μπάγερν θα πρέπει να πληρώσει πρόστιμο 65 χιλιάδων ευρώ, με το ύψος του προστίμου να αποφασίζεται ανά μπάλα: 350 ευρώ για κάθε μπάλα που ρίχνεται.